Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatları falan ne bileyim CC daha güzel görünüyor
CC kesinlikle şık bir araba ama bana artık yaşlı geliyordu. Arkaları biraz benziyor iyiki benziyor çünkü CC'nin arkasına bitiyordum. Önü biraz farklı oldu ve bence iyi oldu VW biraz daha duygulara hitap eden bir tasarım yapmalıydı. Büyük ihtimalle yeni polo'da bu tarz bi tasarım ile gelecek.

Ulan biri de adımı soyadımı doğru yazsın
upload_2017-5-26_21-34-54.png

bekliyorum:) çok zayıfım pantolon düşüyo kemer tutmuyo. biraz kilo lazım. bide hareket olsun diye gideyim diyom
Ne bir fitness antrenörüyüm ne de yıllarca tecrübem var, sadece 8 aydır yaptığım antremanlar sonucunda edindiğim bilgi ve gözlemlerimi aktarmaya çalışacağım.
  • Sporu kendini maksimum zorlayarak tam kapasitede yap (adaptasyon sürecinden sonra) ama zorlayacağım derken hareketleri, egzersizleri yarım yapıp bırakma. (bkz:egonu değil kaslarını çalıştır)
  • Antreman sonrası protein ağırlıklı olarak iyi beslenilmeli. Ramazanda biraz zor ama :)
  • Bu spor sihirli değnek değil, protein tozları da sihirli değnek değil. Hemen bir fark bekleme sabırlı olman lazım.
  • Genetik yatkınlığın gelişimde etkili ama en zayıf, güçsüz bölge bile güzel antreman ve uzun zamanla gelişir.
  • Spor yaparken muhabbet etme, telefonla uğraşma, muhabbete dalma.
  • Doğru çalıştığından emin değilsen hocalarına sormaktan çekinme.
  • Etrafındakilerin olumsuz yorumlarına pek kulak asma her zaman motivasyonun yüksek olsun.
  • Her gün spora gitme, vücudun dinlenmeye ihtiyacı var. 2 gün antreman yapıp 1 gün dinlenebilirsin mesela.
  • Bazı nedenlerden dolayı spora gidemediğin gün olursa ertesi gün imkanın olduğunda mutlaka git, her hız kestiğin gün daha çok dinlenmek isteyeceksin ve bu böyle 1-2-3 gün diye uzar.
Kolay gelsin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...