tebrikler, dunyanin bence en kutsal ve en zor meslegi, basarilar dilerim...An itibariyle intörn doktor oldum varsa bi hayırlı olsununuz alırım
tebrikler, dunyanin bence en kutsal ve en zor meslegi, basarilar dilerim...An itibariyle intörn doktor oldum varsa bi hayırlı olsununuz alırım
Kardeşim sana en kısa zamanda beslenme ile ilgili ipuçları için geri dönüş yapacağım inşallah.Selamın aleyküm panpalar. Bu gece ilk sahur hadi hayırlı olsun. Şimdi ben fitnessa başlasam kilo alır mıyım?
bekliyorum çok zayıfım pantolon düşüyo kemer tutmuyo. biraz kilo lazım. bide hareket olsun diye gideyim diyomKardeşim sana en kısa zamanda beslenme ile ilgili ipuçları için geri dönüş yapacağım inşallah.
Aynen çok durgun. Cümleten SA bu arada. Arteon ciddili ateş ediyor valla.Herkes takılıyor herhalde forum sakin
Benim hoşuma gitmedi be CeyhunAynen çok durgun. Cümleten SA bu arada. Arteon ciddili ateş ediyor valla.
Beslenmene bağlı. Deli gibi yersen kio almak kolay.Selamın aleyküm panpalar. Bu gece ilk sahur hadi hayırlı olsun. Şimdi ben fitnessa başlasam kilo alır mıyım?
Herkes takılıyor herhalde forum sakin
Zevkler renkler tartışılmaz hacım. Neden hoşuna gitmedi haberini yaptığım araba Elegance paket R-Line daha kaslı duruyor.Benim hoşuma gitmedi be Ceyhun
Geçmiş olsun sayın müdür. Hayırdır neyin var?valla ben hastayım malumunuz yatışlardayım
Hatları falan ne bileyim CC daha güzel görünüyorZevkler renkler tartışılmaz hacım. Neden hoşuna gitmedi haberini yaptığım araba Elegance paket R-Line daha kaslı duruyor.
CC kesinlikle şık bir araba ama bana artık yaşlı geliyordu. Arkaları biraz benziyor iyiki benziyor çünkü CC'nin arkasına bitiyordum. Önü biraz farklı oldu ve bence iyi oldu VW biraz daha duygulara hitap eden bir tasarım yapmalıydı. Büyük ihtimalle yeni polo'da bu tarz bi tasarım ile gelecek.Hatları falan ne bileyim CC daha güzel görünüyor
Ne bir fitness antrenörüyüm ne de yıllarca tecrübem var, sadece 8 aydır yaptığım antremanlar sonucunda edindiğim bilgi ve gözlemlerimi aktarmaya çalışacağım.bekliyorum çok zayıfım pantolon düşüyo kemer tutmuyo. biraz kilo lazım. bide hareket olsun diye gideyim diyom
Geçmiş olsun sayın müdür. Hayırdır neyin var?
Hocam gündüz uzun süre aç kaldığımız için kilo almak icin gece çok fazla yememiz gerekir buda pek sağlıklı olmaz.Selamın aleyküm panpalar. Bu gece ilk sahur hadi hayırlı olsun. Şimdi ben fitnessa başlasam kilo alır mıyım?