coille değerini kat kat daha düşürüyorberker abi tamam da orhan yani bildiğimiz apaçi orhannnn
coille değerini kat kat daha düşürüyorberker abi tamam da orhan yani bildiğimiz apaçi orhannnn
Aktif o aktif frene basınca 90° gaza çökünce 10°Az önce yanımdan geçti
Ekli dosyayı görüntüle 7488 Aerodinmik kurallarını altüst eden civic arka spoiler nerdeyse 90°
Farzet ki bu aşkı yaşamadık hiç.Az önce yanımdan geçti
Ekli dosyayı görüntüle 7488 Aerodinmik kurallarını altüst eden civic arka spoiler nerdeyse 90°
coille değerini kat kat daha düşürüyor
Az önce yanımdan geçti
Yine bozuk mu yollarBeyler bugün Süleyman'ın ciğerine bastım yine. Bilen bilir, Kocaeli Üniversitesi'nin Umuttepe kampüsünün yokuşları vardır. Yol çok virajlı değildir ama bazı yerlerinde devri tutturamazsan standart araba 2. vitese düşer. Nitekim bir tane Astra H 1.6 dediğim yerlerde öyle gidiyordu. Benim arabada da 2. vitese kalırsan hızlanamazsın bile, hızın sabit kalır ancak o kadar sıkıntılı. Devrini tutturunca bugün aynı yerde 3.vites 100-110'la çıktım.
Valla klima kapalıysa doğru basınca gidiyor.
Valla muhiti biliyorsan şöyle söyleyeyim, Otogar civarlarında yol çalışmaları filan vardı. Trafik anormal şekilde kilitti. Oraları aralardan sıyrılıp geçtikten sonra böyle oldu zaten. İpini koparmış tazı gibi o yüzden yardırdım Sadece dönüşlerde zorlamadım yağmur başlıyordu.Yine bozuk mu yollar
Bilmez olurmuyum 2 seneden fazla gitgel yaptimvilayet ,yahyakaptan ,otogar ,saat kulesi hep gectigim gordugum yerlerdiValla muhiti biliyorsan şöyle söyleyeyim, Otogar civarlarında yol çalışmaları filan vardı. Trafik anormal şekilde kilitti. Oraları aralardan sıyrılıp geçtikten sonra böyle oldu zaten. İpini koparmış tazı gibi o yüzden yardırdım Sadece dönüşlerde zorlamadım yağmur başlıyordu.
sşlkfşlajlkafds
İşte o gezdiğin gördüğün her yeri şu anda tramvay ayağına tarumar ediyorlar.Bilmez olurmuyum 2 seneden fazla gitgel yaptimvilayet ,yahyakaptan ,otogar ,saat kulesi hep gectigim gordugum yerlerdi
Yazik yahu zaten trafik oluyordu aksam saatleri ve sabah artik calisma bitene kadar hic cekilmezsşlkfşlajlkafds
İşte o gezdiğin gördüğün her yeri şu anda tramvay ayağına tarumar ediyorlar.
kimse bizimle uğraşmasın abi istihbaratta sınır tanımıyoz
bunu izedikten sonr aralıksız 10 dakika güldüm xdLys yaklaşırken ben
https://www.instagram.com/p/BUkODVPh67R/
Ooooo benim mekanlarBilmez olurmuyum 2 seneden fazla gitgel yaptimvilayet ,yahyakaptan ,otogar ,saat kulesi hep gectigim gordugum yerlerdi