bu nasıl yetkili ya resmen tehdit ediyor kullanıcıları
Abi anla mesajı sen benim sırtımı kaşı ben de senin sırtını kaşıyayım diyiYok ya benim mevzu hala karışık, dün almaktan vazgeçtim bu arabayı tam revizyona sokalım dedim babam en iyisi boşver fazla kredi çekme diyodu bugün geldi sen araba almadan bunu sanayiiye atmam ben diyoasdfasdfasf
Kanka burda hafif kıro baharatlı beyefendi seviyolarNaber yavrum nasıl laf musto heijan mısın sen
Hay maşallah babana abi Allah kaza bela vermesin inşallahsohbet başlığından açabilirsiniz
eiyi bende yav bugün biraz yol yaptık yarına hazırlık pantolon takım elbise ütüleme vs takılıyorumasdfasda
küfür yasak olm niye zorluyon beni?
ama yanlarından geçerken normalde babama sürekli basma basma diyen annem bile kahkaha attı. KAdınla kocası baya put gibi kaldı kafalarını çevirmiyorlar... İnsan gerçekten hayret ediyor.
Ben sırf bu yüzden babamla arabaya bindiğimde direksiyona oturmuyorum. Babamın sarhoş hali bile senin benim gibi 10 şoförü cebinden çıkartır
Ora nereymiş ki la çok özel bir muhite benziyor Burda öyle desen ağzına patlatırlarKanka burda hafif kıro baharatlı beyefendi seviyolar
Abi anla mesajı sen benim sırtımı kaşı ben de senin sırtını kaşıyayım diyi
Jskfkskf yav yok dalgasına yavrum falan diyorum anlıyolarOra nereymiş ki la çok özel bir muhite benziyor Burda öyle desen ağzına patlatırlar
Hay maşallah babana abi Allah kaza bela vermesin inşallah
Allaahhh hadi hayırlısı olsun abi. İnşallah istediğin gibi çıkarda alır dönersinBankadan gelecek habere göre salı akşamüstü bu arabaya bakmaya gidiyorum. @emert20
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ler-alfa-romeo-dan-35-alf-77-437812958/detay/
böyle dedim ya, banko satılır yarın...
Allaahhh hadi hayırlısı olsun abi. İnşallah istediğin gibi çıkarda alır dönersin
Kaporta konusunda aynı düşünmüyorum , canlı gozle görmek lazım.inşallah bakalım, fotolarda kaports iyi gibi ama kapalı otoparkta çekmişler.motor yürüyen sağlamdır malum alfa servisi adamlar
Yani sonuçta denizliden biri alırsa yine kendi müşterisine satmış olucak. Son fotoğrafta sadece sürücü koltuğunun yanal desteği yıpranmış biraz onun haricinde fena gözükmüyor ama net belli değilde.inşallah bakalım, fotolarda kaports iyi gibi ama kapalı otoparkta çekmişler.motor yürüyen sağlamdır malum alfa servisi adamlar
Kaporta konusunda aynı düşünmüyorum , canlı gozle görmek lazım.
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yani sonuçta denizliden biri alırsa yine kendi müşterisine satmış olucak. Son fotoğrafta sadece sürücü koltuğunun yanal desteği yıpranmış biraz onun haricinde fena gözükmüyor ama net belli değilde.
dizel istemiyordun demi sen?ne tür bi sıkıntı gördün hacım ?
kilolu bi arkadaş oturup kalkmış sanırım ondan olma ihtimali yüksek
dizel istemiyordun demi sen?
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-km-de-on-numara-aile-arabasi-413925898/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...li-sirali-lpg-h-yastigi-4-cam-442992855/detaycıx arkadasımda var 2004 beyazı baya da temiz araba 23e vercek ama alasım yok