Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
özellikle tv ve buzdolabı nasılduır?
İyidir abi ailemin evinde 2 tane tv var gecen yıl buzdolabı da aldık. Senin baktıgın herhangi model var mı bazı markalarda kronik sorunlu modeller var model de soyle onu da soralım var mı sıkıntısı baska markadan da sordurabiliriz abi. Tavsiye ederim kesinlikle tv, buzdolabı, çamaşır makinası bunlarda cok iyi kendileri

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi de manuella olcak :)) Denizli içi olcakk Çok şey istiyorum biliyorum :D bu arada civic golf4e falan çıkamazsam corsa c de plase

benim sevdigim kasalardan hoşuma gitti
paylaşayım dedim:)
Sen nasıl istersen:D
Yakışırr reizimize
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-full-plusfull-bmw-520i-442811829/detay

Abi İstanbul'dan vs. de bakmanı öneririm temiz araba falan bulursan değer yani yol parasına :D

ben passata masraflı dedim adam 520 atıyo :p hacıemmi izin hakkım falan yok denizlide çözmem gerek mevzuyu :))

İyidir abi ailemin evinde 2 tane tv var gecen yıl buzdolabı da aldık. Senin baktıgın herhangi model var mı bazı markalarda kronik sorunlu modeller var model de soyle onu da soralım var mı sıkıntısı baska markadan da sordurabiliriz abi. Tavsiye ederim kesinlikle tv, buzdolabı, çamaşır makinası bunlarda cok iyi kendileri

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
valla tam model ismini hatırlamıyorum ama şu çift kapaklı, sol kapağında soğuk su ve buz zımbırtııs olan gri renkli bi şeydi ya tv işini hallettim ona gerek kalmadı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...