ya babanı bindir ufak ve tek kapının rahatlığını ön taraftakiler için inip binme rahatlığını görsün kendisi der alalım diyekomple boyalı bu, yoksa ben bakacam
bende ilk önce şu bravoya götüreceğim babamı zaten Tek hoşuma giden noktası parası dedi bi görsün bakalım 1bucuk ay yaklasık beraber bineceğiz çünkü, taunus revizyona gidiyor
Sayın müdürüm arkadaşinsa bilmem ama ben çok beğenmedim birde metal manifold + LPG kombinasyonu pek olumlu değil ...tek kapıya ikna edemiyorum müdür sorma Yoksa yüklü krediyle uğraşmayıp
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...o-1.6-sx-lpg-bakimli-extrali-443407100/detay/
bu arabayı alıp geçesim var ARkadaşımda bu araba da
Bravonun arkasına bindim bir kere normal C sınıfı araç gibiydi arkası öyle inip binerken rahatsız da olmuyorsun.komple boyalı bu, yoksa ben bakacam
bende ilk önce şu bravoya götüreceğim babamı zaten Tek hoşuma giden noktası parası dedi bi görsün bakalım 1bucuk ay yaklasık beraber bineceğiz çünkü, taunus revizyona gidiyor
Sayın müdürüm arkadaşinsa bilmem ama ben çok beğenmedim birde metal manifold + LPG kombinasyonu pek olumlu değil ...
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ya babanı bindir ufak ve tek kapının rahatlığını ön taraftakiler için inip binme rahatlığını görsün kendisi der alalım diye
Bravonun arkasına bindim bir kere normal C sınıfı araç gibiydi arkası öyle inip binerken rahatsız da olmuyorsun.
hangisi desem sövermisin o kadar cok dağıldım ki hatırlayamadımsenin proje noldu bu arada?
hangisi desem sövermisin o kadar cok dağıldım ki hatırlayamadım
heee ucak motoru ile vinç onlar bitti teslim ettim ya şimid finallere kasıyorumsövmem çünkü bende hatırlayamadım hangisi olduğunu solidde takılıyodun benim son hatırladığım
heee ucak motoru ile vinç onlar bitti teslim ettim ya şimid finallere kasıyorum
Emir abiyi etiketleyin , bir akıma öncülük eden insan ...
Al abi yakışır buzdolabı yabancı markalarda bosch(siemens, Profilo dahil) samsung iyidir zaten 10 yıl motor garantisi var bu arada inverter olan sessiz olan motorlardan. Abi ay sonuna kadar bi kampanya vardı 3+4 yıl garanti veriyolarda sanki yoksa ucret farkıyla alınıyo +4 garanti. Ben düğün icin çamaşır makinası aldım samsungdan o +4 garanti bedavaya geldi.valla tam model ismini hatırlamıyorum ama şu çift kapaklı, sol kapağında soğuk su ve buz zımbırtııs olan gri renkli bi şeydi ya tv işini hallettim ona gerek kalmadı
Al abi yakışır ne lan kıyafet mi bu shdjshfhs Eyvallah reis bakalım çözücem bi tane bu ay içindeAl abi yakışır buzdolabı yabancı markalarda bosch(siemens, Profilo dahil) samsung iyidir zaten 10 yıl motor garantisi var bu arada inverter olan sessiz olan motorlardan. Abi ay sonuna kadar bi kampanya vardı 3+4 yıl garanti veriyolarda sanki yoksa ucret farkıyla alınıyo +4 garanti. Ben düğün icin çamaşır makinası aldım samsungdan o +4 garanti bedavaya geldi.
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi