Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke Accenti satmasak da bana kalsa yav ben de şimdi özendim arabaya sahip olma işine. :D

komple boyalı bu, yoksa ben bakacam:D

bende ilk önce şu bravoya götüreceğim babamı zaten :D Tek hoşuma giden noktası parası dedi bi görsün bakalım :D 1bucuk ay yaklasık beraber bineceğiz çünkü, taunus revizyona gidiyor :)
ya babanı bindir ufak ve tek kapının rahatlığını ön taraftakiler için inip binme rahatlığını görsün kendisi der alalım diye

komple boyalı bu, yoksa ben bakacam:D

bende ilk önce şu bravoya götüreceğim babamı zaten :D Tek hoşuma giden noktası parası dedi bi görsün bakalım :D 1bucuk ay yaklasık beraber bineceğiz çünkü, taunus revizyona gidiyor :)
Bravonun arkasına bindim bir kere normal C sınıfı araç gibiydi arkası öyle inip binerken rahatsız da olmuyorsun.

DA7wmj8XYAAqu9A.jpg:large
,

o da bıraktı bee

valla tam model ismini hatırlamıyorum ama şu çift kapaklı, sol kapağında soğuk su ve buz zımbırtııs olan gri renkli bi şeydi ya tv işini hallettim ona gerek kalmadı :D
Al abi yakışır buzdolabı yabancı markalarda bosch(siemens, Profilo dahil) samsung iyidir zaten 10 yıl motor garantisi var bu arada inverter olan sessiz olan motorlardan. Abi ay sonuna kadar bi kampanya vardı 3+4 yıl garanti veriyolarda sanki yoksa ucret farkıyla alınıyo +4 garanti. Ben düğün icin çamaşır makinası aldım samsungdan o +4 garanti bedavaya geldi.

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Al abi yakışır buzdolabı yabancı markalarda bosch(siemens, Profilo dahil) samsung iyidir zaten 10 yıl motor garantisi var bu arada inverter olan sessiz olan motorlardan. Abi ay sonuna kadar bi kampanya vardı 3+4 yıl garanti veriyolarda sanki yoksa ucret farkıyla alınıyo +4 garanti. Ben düğün icin çamaşır makinası aldım samsungdan o +4 garanti bedavaya geldi.

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Al abi yakışır ne lan kıyafet mi bu shdjshfhs Eyvallah reis bakalım çözücem bi tane bu ay içinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...