Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iyi aksamlar beyler, isler yogundu pek takip edemedim, yakaladik bir yerlerden :D
Kumar deyince aklima ilk gelen sey;
Yillar once diyarbakirda arkadaslarla kulede netten poker oynuyorduk, kulenin internetinde ariza vardi o yuzde ben kendi telefon kartimi wifi vinn a takmistim. 30-40 dakkada bir net kesiliyor, sonra geri geliyordu. neyse sabaha kadar oynadik, sabah abim aradi (bankada calisiyor) olum sabaha kadar turkcell senden parca parca toplam 600 tl cekmis naaptin dedi. o zaman uyandim :D
pokerde kaybetmedigim parayi turkcelle kaptirmistim :D.
Birde soylemesi ayip Las Vegas ta oynamisligim vardir :D Ama uzak durulmasi gereken birsey kesinlikle, adamlarin gozumun onunde milyonlar kaybettigine sahit oldum :(
Adamlar otur otur yorulup masadan kalkmasin diye, masozler masaji poker masasinda yapiyor !!!
Ekli dosyayı görüntüle 7505
abi biz bu kadar büyük oynamıyozz ya günü kurtaralım yeter anca idda vizyon küçük :D

Türk malı kulannın ekonomi kazansın bizde hep alman kafası vardı bosch alıyoduk en son eve 10sene önce arçelikten dolap aldık daha 1kere bile bozulmadı
O eski saglam beyaz esya mantıgı artık kalmadı malesef. En kralı 6 yada 7 yıl goruyo suan sirkülasyon amacıyla. Elektronik esyada TV supurge vs yerli üretim almam tavsiye de etmem bikaç düzgün model var tabi istisna. Ama bulasık makinası bosch grubu ve samsung hic iyi degil. Servisde calısan bircok arkadasıma danısarak bulasıkta beko ve arcelikten baska marka onermedi kimse. Çamaşır makinasını samsungdan aldım buzdolabı ve TV de samsung olacak ama bulasık icin kesinlikle arçelik alıcam.

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
beşiktaşı tebrik ediyorum şu an ki durumum altta
18698526_1681394725226948_8534822654270905093_n.jpg

O eski saglam beyaz esya mantıgı artık kalmadı malesef. En kralı 6 yada 7 yıl goruyo suan sirkülasyon amacıyla. Elektronik esyada TV supurge vs yerli üretim almam tavsiye de bikaç düzgün model var tabi istisna. Ama bulasık makinası bosch grubu ve samsung hic iyi degil. Servisde calısan bircok arkadasıma danısarak bulasıkta beko ve arcelikten baska marka onermedi kimse. Çamaşır makinasını samsungdan aldım buzdolabı ve TV de samsung olacak ama bulasık icin kesinlikle arçelik alıcam.

boschdan bir buzdolabı aldık 3 senede perti çıktı valla servislede papaz olduk

boschdan bir buzdolabı aldık 3 senede perti çıktı valla servislede papaz olduk
Kanka istisna cıkıyo arada oyle her markada illaki var kronik sorunlu modeller o yuzden bi sekilde işin icinde olan birine danısmak lazım. Ben tek kisiye degil 6-7 kisiye soruyorum bisey alırken camasırı oyle aldım evdekilere buzdolabını oyle aldırdm. Garanti suresi icinde mi pert oldu. Eger oyleyse keşke arkasını bırakmasaydınız. Aynı arıza 3. Defa olduğu zaman direk ucret iadesi yada yeni cihaz vermek zorunda markalar. İlk ayda bozulan bi esyayada direk yenisiyle degisim alabiliyosunuz. Hep derler ya beyaz eşya şans işi diye büyük bi haklılık payı var sözün.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...