adam küstü gelmiyo ondan knkneden istanbul @Iskender
adam küstü gelmiyo ondan knkneden istanbul @Iskender
kaçırırsınyanı aslında her an aklımda degıstırmek var ama fıkırler her zaman degısıyor.kı su an almamamın en onemlı sebebı bu fıyatları asırı fazla bulmam.
edit vallahı elımden kaza cıkar bak berker abı yı kacırırım
Geliyorsa gelsin yani kimse gelmesin demiyor birkaç şey dokundu bana biraz çıkıştım o kadar o gün.adam küstü gelmiyo ondan knk
valla inşallah olur ama ben kampanyalardan falan kestim umudu abi bide şimdi çıksa bu arabaları teslim alırken kdv ödemek gerekiyo diye biliyorum ötv ve mtv kampanyayı yapan firmaya ait
kredi çeker ödersin nolcak her türlü karvalla inşallah olur ama ben kampanyalardan falan kestim umudu abi bide şimdi çıksa bu arabaları teslim alırken kdv ödemek gerekiyo diye biliyorum ötv ve mtv kampanyayı yapan firmaya ait
Harbiden ha. Valla yolun yarısını Fil ordusu gibi tepemde ebabil kuşlarıyla geldim. Dolusu seli türlü türlü afeti eksik olmadı@berkertekin İzmir'e geldi sel yağmur götürüyor buraları.. Tesadüf mü?? Sadece soruyorum
Ben bu motorcuları felç edecem
Hey Allah'ım ya... Hareketlere bak.
Çıksa satar 3.20d alırımvalla inşallah olur ama ben kampanyalardan falan kestim umudu abi bide şimdi çıksa bu arabaları teslim alırken kdv ödemek gerekiyo diye biliyorum ötv ve mtv kampanyayı yapan firmaya ait
öyle bişey olsa arabayı bile satarım gerçi sonuçta daha iyi bir para gelecekkredi çeker ödersin nolcak her türlü kar
Bazı motorcular şanslarını çok zorluyorlar
Hey Allah'ım ya... Hareketlere bak. Kendi kural tanımayıp bilmem kaç yüzle gidince sorun yok adama demediğini bırakmadı.
55 bin lira civarı vergi borcu oluyor , borcu 3 yıllık takside bolebiliyorsun 6aylik , arabayı satar oderizvalla inşallah olur ama ben kampanyalardan falan kestim umudu abi bide şimdi çıksa bu arabaları teslim alırken kdv ödemek gerekiyo diye biliyorum ötv ve mtv kampanyayı yapan firmaya ait
abi kaptan gemideyken arabayı yüklersin çekiciye sonra ver elini sanayi xdVay arkadaş ben yokken neler dönmüş buralarda... @pulusoglu beni kaçırsın da at hırsızı gibi ben de onun arabasını kaçırayım mazdasını parçalatır öyle satarım, parasıyla süleymana direksiyon kutusu filan alırım. Kaportayı bakıma sokarım.
@DouglasAdams kardeşimin arabasının deposu benim depodan geniş. Kim kimi koparıyor görürüz sanırsam kendisi denemeyecektir bu yağmurda çamurda
Adam belki küçük seviyodurKonfigürasyon yaparken klavyeye mi oturuyorlar bunlar anlamış değilim gerçekten. M6 alıyorsun arkadaş 1.16 olsa anlarım İnsan gerçekten hayret ediyor çok enteresan donanımlı BMW'ler var
Geçen de söyledim ben artık o hatalı bu hatalıyı geçtim. Benim de her gün önüme araç atlıyor hata yapan oluyor ben durdurup kışkırtıyor muyum? Hayır.Kamyoncu net hatalı onda şüphe yok, ama motosikletlide de hata var. O yolda o kadar hızlı gidilmez. Adama yaptığı hareketler falan nasıl bir tip olduğunu belli ediyor. Kamerayı takan bir havalara giriyor. Bende alıp takacağım bir tane aynanın oraya zevk için "kameradasın kardeeş akıllı ol, dayııı aldım plakanı cezanı bekle" falan diye motosikletlilere bulaşmaya başlayacağım. Boş işlerle uğraşmaktan zevk alıyorlar, komikler ya. Aynı adam bir video koymuş mesela trafikteki hatalı sürücüler diye, şu sinyalsiz şerit değiştirdi şu hatalı dönüş yaptı şu hatalı durakladı vs. sayıyor. Aynı tip başka bir videoda emniyet şeridinde 100 küsurla gidiyor, araçların arasında slalom yapıyor vs.
Onu öyle getireni iyice bir silkmek lazım kendine gelmesi için.Adam belki küçük seviyodur
Yavaş akan trafikte vızır vızır gidiyorlar aralardan, insanın küçük dikkatsizlikte görememesi çok doğal yani nereden çıkacakları belli değil. Ufacık bir şey oldumu benimde canım var bende taşıtım. Kardeşim şeridinden adam gibi gideceksin o zaman. Ülkemizde her şeyde olduğu gibi bununda cıvığını çıkardılar 'Kaydettim akşam izlersin Youtube'de'Geçen de söyledim ben artık o hatalı bu hatalıyı geçtim. Benim de her gün önüme araç atlıyor hata yapan oluyor ben durdurup kışkırtıyor muyum? Hayır.