Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay arkadaş ben yokken neler dönmüş buralarda... @pulusoglu beni kaçırsın da at hırsızı gibi ben de onun arabasını kaçırayım :D mazdasını parçalatır öyle satarım, parasıyla süleymana direksiyon kutusu filan alırım. Kaportayı bakıma sokarım.
@DouglasAdams kardeşimin arabasının deposu benim depodan geniş. Kim kimi koparıyor görürüz :D sanırsam kendisi denemeyecektir bu yağmurda çamurda :)

upload_2017-5-29_23-58-1.png

Hadi inş Otopark arabamı test etsin :P

Kamyoncu net hatalı onda şüphe yok, ama motosikletlide de hata var. O yolda o kadar hızlı gidilmez. Adama yaptığı hareketler falan nasıl bir tip olduğunu belli ediyor. Kamerayı takan bir havalara giriyor. Bende alıp takacağım bir tane aynanın oraya zevk için "kameradasın kardeeş akıllı ol, dayııı aldım plakanı cezanı bekle" falan diye motosikletlilere bulaşmaya başlayacağım. Boş işlerle uğraşmaktan zevk alıyorlar, komikler ya. Youtube kanalı olan bir motosikletli bir video koymuş mesela trafikteki hatalı sürücüler diye, şu sinyalsiz şerit değiştirdi şu hatalı dönüş yaptı şu hatalı durakladı vs. sayıyor. Aynı tip başka bir videoda emniyet şeridinde 100 küsurla gidiyor, araçların arasında slalom yapıyor vs.

Son düzenleme:
valla inşallah olur ama ben kampanyalardan falan kestim umudu abi :D bide şimdi çıksa bu arabaları teslim alırken kdv ödemek gerekiyo diye biliyorum ötv ve mtv kampanyayı yapan firmaya ait :)
55 bin lira civarı vergi borcu oluyor , borcu 3 yıllık takside bolebiliyorsun 6aylik , arabayı satar oderiz :)

Bu arada bana çıkacak , hiç umitlenmeyin. Neyse 1 tur veririm hadi yine iyisiniz :D

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vay arkadaş ben yokken neler dönmüş buralarda... @pulusoglu beni kaçırsın da at hırsızı gibi ben de onun arabasını kaçırayım :D mazdasını parçalatır öyle satarım, parasıyla süleymana direksiyon kutusu filan alırım. Kaportayı bakıma sokarım.
@DouglasAdams kardeşimin arabasının deposu benim depodan geniş. Kim kimi koparıyor görürüz :D sanırsam kendisi denemeyecektir bu yağmurda çamurda :)
abi kaptan gemideyken arabayı yüklersin çekiciye sonra ver elini sanayi xd :D

Kamyoncu net hatalı onda şüphe yok, ama motosikletlide de hata var. O yolda o kadar hızlı gidilmez. Adama yaptığı hareketler falan nasıl bir tip olduğunu belli ediyor. Kamerayı takan bir havalara giriyor. Bende alıp takacağım bir tane aynanın oraya zevk için "kameradasın kardeeş akıllı ol, dayııı aldım plakanı cezanı bekle" falan diye motosikletlilere bulaşmaya başlayacağım. Boş işlerle uğraşmaktan zevk alıyorlar, komikler ya. Aynı adam bir video koymuş mesela trafikteki hatalı sürücüler diye, şu sinyalsiz şerit değiştirdi şu hatalı dönüş yaptı şu hatalı durakladı vs. sayıyor. Aynı tip başka bir videoda emniyet şeridinde 100 küsurla gidiyor, araçların arasında slalom yapıyor vs.
Geçen de söyledim ben artık o hatalı bu hatalıyı geçtim. Benim de her gün önüme araç atlıyor hata yapan oluyor ben durdurup kışkırtıyor muyum? Hayır.

Geçen de söyledim ben artık o hatalı bu hatalıyı geçtim. Benim de her gün önüme araç atlıyor hata yapan oluyor ben durdurup kışkırtıyor muyum? Hayır.
Yavaş akan trafikte vızır vızır gidiyorlar aralardan, insanın küçük dikkatsizlikte görememesi çok doğal yani nereden çıkacakları belli değil. Ufacık bir şey oldumu benimde canım var bende taşıtım. Kardeşim şeridinden adam gibi gideceksin o zaman. Ülkemizde her şeyde olduğu gibi bununda cıvığını çıkardılar 'Kaydettim akşam izlersin Youtube'de'

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...