Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yavaş akan trafikte vızır vızır gidiyorlar aralardan, insanın küçük dikkatsizlikte görememesi çok doğal yani nereden çıkacakları belli değil. Ufacık bir şey oldumu benimde canım var bende taşıtım. Kardeşim şeridinden adam gibi gideceksin o zaman. Ülkemizde her şeyde olduğu gibi bununda cıvığını çıkardılar 'Kaydettim akşam izlersin Youtube'de'

Motosikletin iyi yanı o, bende motosikletli olsam şeritte beklemem geçerim. Ama onunda uygun bir şekil vardır, yoksa da olmalı. Sağda motosikletliler var diye şeritte hafif sola doğru duruyorum, soldan dar olan aradan gelip geçmeye çalışıyor bir başkası.

Motosikletli önümdeyken mesafeyi normalden fazla bırakıyorum, arabaya vursam en fazla tampon hasarı alır motosikletteki adama bir şey olur falan diyerek. Ama benim/bizim düşüncemize karşılık karşılarında düşman var gibi bir psikolojiye girmiş çok kişi gördüm.

Ya bak onemli olan suclu yada sucsuz degil öldugünde ben hakliydim mi diyecek adam. Istedigin kadar ekipmanlar tam olsun yinede en kotu hayatin boyunca gecmeyecek kirik acilari oluyor oda en kotu.
Orda haklısın abi ben şuan motorculara aşırı doluyum mantıklı bir yorum yapamıyorum. Sakat iş gerçekten.Kimi araba alamıyor ekipman alamıyor arkasında bıraktıkları vs kötü bir durum.

Ya Esenyurt'a daha yakın zamana kadar millet biri arabama taş falan atar diye gitmiyordu şimdi dikmişler binaları sitenin bir binasında 400'den fazla daire vardı ki 1+1 bunlar ve fiyatları 300.000 TL'den başlıyormuş. Çoğu satılmıştı bile. Yav 300 bin ne demek ya İstanbul çığırından çıktı zaten zamanında birşeyler yapan yaptı bu saatten sonrası artık milyonlara doğru gidiyor

Ya Esenyurt'a daha yakın zamana kadar millet biri arabama taş falan atar diye gitmiyordu şimdi dikmişler binaları sitenin bir binasında 400'den fazla daire vardı ki 1+1 bunlar ve fiyatları 300.000 TL'den başlıyormuş. Çoğu satılmıştı bile. Yav 300 bin ne demek ya İstanbul çığırından çıktı zaten zamanında birşeyler yapan yaptı bu saatten sonrası artık milyonlara doğru gidiyor
Harbi millet zengin. Bakin hakana berker abiye hele orhan varya aman aman

Tövbe estağfurullah. Bi an yanlış okudum. Dedim noluyo
fft64_mf1255813.Jpeg

:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...