Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motorlara karşı saygım sonsuz ama sürmesini bilene bazıları ölmek için önüne atlıyorlar ya kameraya alsa kaç yazar isterse ana haberde yayınlasın mevzu mu çıktı kamerayı ordan koparmak bir hareketime bakar ondan sonra uğraşsın dursun napcak youtube koyup adam toplayıp beni mi dövecek ? umrumda olmazdı dayı pek bilmediğinden R yapmış

Yavaş akan trafikte vızır vızır gidiyorlar aralardan, insanın küçük dikkatsizlikte görememesi çok doğal yani nereden çıkacakları belli değil. Ufacık bir şey oldumu benimde canım var bende taşıtım. Kardeşim şeridinden adam gibi gideceksin o zaman. Ülkemizde her şeyde olduğu gibi bununda cıvığını çıkardılar 'Kaydettim akşam izlersin Youtube'de'
Ben iyice doldum denk gelirse böyle, henüz denk gelmedi kurallara uyuyorum genelde sıkıntı çıkacak yani

Bugun kartal sahilde motorsikletli kaza gordum baya agir. Ekipmanlar tamdi ama gordugum goruntu hos degildi insallah kurtulmustur. En son pendikte motordaki 2 kisinin öldügü bir cinli turistin yaptigi kazayida gormustum.gecen sene banada caddede giderken onume arac firladi ben zor durdum arkamdaki harleyli benim durumu gorunce motoru ustunden atti yuvarlandi motor bana milim durdu suruklenerek. Sinan dan imrendim ettimde su gordugum ve hatirladigim olaylar babamin bana ben yasadigim surece motor alamazsin demesini daha net anliyorum.istanbulda motor cidden almayin aldirmayin. Herseyiniz tam olsada airbag kendinizsiniz. Bir trafik canavari gelir vurur hayatiniz kararir .

Son düzenleme:
Yavaş akan trafikte vızır vızır gidiyorlar aralardan, insanın küçük dikkatsizlikte görememesi çok doğal yani nereden çıkacakları belli değil. Ufacık bir şey oldumu benimde canım var bende taşıtım. Kardeşim şeridinden adam gibi gideceksin o zaman. Ülkemizde her şeyde olduğu gibi bununda cıvığını çıkardılar 'Kaydettim akşam izlersin Youtube'de'
bilinçli motorcuya lafım yokta öyle tipler varki motosiklete binen(daha doğrusu bindiğini sanan) kafada kask yok dizlik bileklik vs.hiç bir ekipman yok. Geçen bomboş yolda önümüzde durdu bi tanesi yol boş akıp gitsene diye kornaya bastık bize bi küfürle geri döndü sonra biz bi küfür ettik ordan uzaklaşıp az ilerde durduk sonra bu yanımızdan geçerken bi küfür sallayıp geçti falan. Yani iğrenç tipler türedi şu aralar. Çirkeflik falan diz boyu

Adam zengin ağa bizde anca tasitmatik olan şirket arabasından benzin mi hortumlasak diye düşünelim (depoda filtre var boru inmiyo aşağıya bide ayıp yani :D:D).
Alttan vanası gibi bişey varmış ben sinan abiden detaylı bilgileri aldım ileride lazım olursa hortumlamak için. :)
Valla billa az yakıyor anne kullanımında 1.5 ton araba 7.8 yakıyor şehir içi :D bundan azı dizel 110hp zaten :D:D.
Onu bilmem de 25 lt gezen arkadaşım vardı Tiguan boşline sövüp sattılardı :D

Ben de bu zamana kadar 3 tane küçük çaplı motor kazası gördüm canlı canlı 3 ünde de motordakiler suçluydu. Tanıdığım motorcular var onlar hiç saçma sapan kullanmıyor tıpkı araba gibiler.Gerçi onlarınki Chopper.
Ya bak onemli olan suclu yada sucsuz degil öldugünde ben hakliydim mi diyecek adam. Istedigin kadar ekipmanlar tam olsun yinede en kotu hayatin boyunca gecmeyecek kirik acilari oluyor oda en kotu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...