Senide yazdim.abi kaptan gemideyken arabayı yüklersin çekiciye sonra ver elini sanayi xd
Senide yazdim.abi kaptan gemideyken arabayı yüklersin çekiciye sonra ver elini sanayi xd
Ben iyice doldum denk gelirse böyle, henüz denk gelmedi kurallara uyuyorum genelde sıkıntı çıkacak yaniYavaş akan trafikte vızır vızır gidiyorlar aralardan, insanın küçük dikkatsizlikte görememesi çok doğal yani nereden çıkacakları belli değil. Ufacık bir şey oldumu benimde canım var bende taşıtım. Kardeşim şeridinden adam gibi gideceksin o zaman. Ülkemizde her şeyde olduğu gibi bununda cıvığını çıkardılar 'Kaydettim akşam izlersin Youtube'de'
Dayımların şirketteki kamyon bile mala çıkınca daha az yakıyor be kaptanım gek bağlatalım bi BRC sende rahat et pompacılarda rahat etsin .Senide yazdim.
abim şaka yapıyom yaa sizin gemilerden bi kaç varil benzin indirebilsen çok iyi olur aslında daSenide yazdim.
TSİ az mı yakıyor sanki Basınca onunda sonu yok düz yolda oda aynı yakıyorDayımların şirketteki kamyon bile mala çıkınca daha az yakıyor be kaptanım gek bağlatalım bi BRC sende rahat et pompacılarda rahat etsin .
ahhahahahha geminin altında kalsam hede hödöDayımların şirketteki kamyon bile mala çıkınca daha az yakıyor be kaptanım gek bağlatalım bi BRC sende rahat et pompacılarda rahat etsin .
bilinçli motorcuya lafım yokta öyle tipler varki motosiklete binen(daha doğrusu bindiğini sanan) kafada kask yok dizlik bileklik vs.hiç bir ekipman yok. Geçen bomboş yolda önümüzde durdu bi tanesi yol boş akıp gitsene diye kornaya bastık bize bi küfürle geri döndü sonra biz bi küfür ettik ordan uzaklaşıp az ilerde durduk sonra bu yanımızdan geçerken bi küfür sallayıp geçti falan. Yani iğrenç tipler türedi şu aralar. Çirkeflik falan diz boyuYavaş akan trafikte vızır vızır gidiyorlar aralardan, insanın küçük dikkatsizlikte görememesi çok doğal yani nereden çıkacakları belli değil. Ufacık bir şey oldumu benimde canım var bende taşıtım. Kardeşim şeridinden adam gibi gideceksin o zaman. Ülkemizde her şeyde olduğu gibi bununda cıvığını çıkardılar 'Kaydettim akşam izlersin Youtube'de'
Vergisiz aliyoruz hemde vallahiabim şaka yapıyom yaa sizin gemilerden bi kaç varil benzin indirebilsen çok iyi olur aslında da
Bende boyle zenginim napalimDayımların şirketteki kamyon bile mala çıkınca daha az yakıyor be kaptanım gek bağlatalım bi BRC sende rahat et pompacılarda rahat etsin .
abi hortumla damacanaya falan çeksen seni götürür bayaVergisiz aliyoruz hemde vallahi
Bende boyle zenginim napalim
Valla billa az yakıyor anne kullanımında 1.5 ton araba 7.8 yakıyor şehir içi bundan azı dizel 110hp zaten .TSİ az mı yakıyor sanki Basınca onunda sonu yok düz yolda oda aynı yakıyor
Adam zengin ağa bizde anca tasitmatik olan şirket arabasından benzin mi hortumlasak diye düşünelim (depoda filtre var boru inmiyo aşağıya bide şimdi hortumlasak etik değil yani ).Vergisiz aliyoruz hemde vallahi
Bende boyle zenginim napalim
Orasi oyle tabi ama benim yapacagim en guzel sey basip gitmek oda olmuyor hatundan.arka sokaktaki komsularin evleri yenilendi yatirimlik ariyoruz hala 900 istiyorlar. Cidden yasam saka gibi olmaya basladiabi hortumla damacanaya falan çeksen seni götürür baya
Ahahahahah bunu dusunmus adamlarAdam zengin ağa bizde anca tasitmatik olan şirket arabasından benzin mi hortumlasak diye düşünelim (depoda filtre var boru inmiyo aşağıya bide ayıp yani ).
Alttan vanası gibi bişey varmış ben sinan abiden detaylı bilgileri aldım ileride lazım olursa hortumlamak için.Adam zengin ağa bizde anca tasitmatik olan şirket arabasından benzin mi hortumlasak diye düşünelim (depoda filtre var boru inmiyo aşağıya bide ayıp yani ).
Onu bilmem de 25 lt gezen arkadaşım vardı Tiguan boşline sövüp sattılardıValla billa az yakıyor anne kullanımında 1.5 ton araba 7.8 yakıyor şehir içi bundan azı dizel 110hp zaten .
Ya bak onemli olan suclu yada sucsuz degil öldugünde ben hakliydim mi diyecek adam. Istedigin kadar ekipmanlar tam olsun yinede en kotu hayatin boyunca gecmeyecek kirik acilari oluyor oda en kotu.Ben de bu zamana kadar 3 tane küçük çaplı motor kazası gördüm canlı canlı 3 ünde de motordakiler suçluydu. Tanıdığım motorcular var onlar hiç saçma sapan kullanmıyor tıpkı araba gibiler.Gerçi onlarınki Chopper.
abi yengeninde araç varsa ihtiyaca göre birini elden çıkarsanız hemde yatırım için kaynak yaratmış olursunuzOrasi oyle tabi ama benim yapacagim en guzel sey basip gitmek oda olmuyor hatundan.arka sokaktaki komsularin evleri yenilendi yatirimlik ariyoruz hala 900 istiyorlar. Cidden yasam saka gibi olmaya basladi