Ohhh mis valla .Ne mi alacak
Ohhh mis valla .Ne mi alacak
Hee anladım hacım . En güzel araba peder arabası zaten .Hiç bu arabayı 4 ay önce satmamız lazımdı babam şehir dışında çalışıyor ben de arabayı pek kullanmıyorum satcam bir şey almayacam babamda var araba
Agahahag trendline 1.0 a yetmez lan paramNe mi alacak
Abi çok iyi yaaa gece gece allah iyiliğini versin abi .
Normal TXE Flash 90 FLASH S 93 diye biliyorum.1.7 ler kaç beygir oluyor ya 95 falan mı?
Güzel arabalar ama işte bana göre değil be hacım. Dizel alıp önümüze bakalım bizBu motorla Turbo'yu aratmaz.
Abi iyi güldürdün
sinan abi canlı yayında senden bahsettik biraz dedi ayarlayabilirse bi ayarlasın test çekelim dedi sanırım dışardaydım çünkü. Detaylı bilen çıkar.Konu ne biriniz özet geçsin pls
ah sen ve gençlerin aklından bir türlü çıkmayan public kimliğin...Yayında benden niye bahsediyonuz olm başka konu mu bulamadınız izleyebiliyom mu tekrarını
yok . ya senden bahsetmedik tam. Forumdan falan konu açıldı arada sen de gittin dedik sinan reis biz forumun panpa rütbelileriyiz dedik o sırada sinan abi askerde fırtına obüsleriyle nasıl yanladıklarını falan anlatıyonuYayında benden niye bahsediyonuz olm başka konu mu bulamadınız izleyebiliyom mu tekrarını
Abi orhan public falan ....ah sen ve gençlerin aklından bir türlü çıkmayan public kimliğin...
hikayede çıkmıyo hiö yatek etkisi burada yazdıklarımız fişleniyo knk google amca sağolsun <3
benYok beya ben dedim maxima ile uçak testi çekin diye. Sinan abi olur maxima bana dm'den yürüsün dedi ama sen değil başladı diye biliyor birileri yorumda maximaorhan falan yazdı.