sadece maximaorhan olduğunu biliyo o kadaroooo dispetçır konu mu oldu harbiden canlı yayında
kaptan senin buradan FAKE VECTRA çıkarımı yapmadığını varsayıyorum.Abi orhan public falan ....
aman diyeyim dur orhan yatarın büyük olur.Ceza almayacaksam hani şu derdinizi ....yim diye kırmızı bi buton var ya onun fotosunu atmak istiyorum
kaptan senin buradan FAKE VECTRA çıkarımı yapmadığını varsayıyorum.
sjajsffkgk yazarken kafamdan geçen sahne tam olarak buydu. Binali dersen binerim, in ali dersen inerim
vay terbiyesiz. O değil de bi panda testi gelse çok güzel olur@kekum34 ben ayıp olmasın diye biraz daha şeyli söyledim VTS falan dedim adamın biri dümdüz yazmış terbiyesiz .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çok nadir denk gelirse. Her zaman yapmıyoSinan abi canlı yayında hathathata yapıyomu
Ulan ne güzel r11 flashlar var annem almıyor bana@anl_akl Az daha renocu oluyodum ya Babamın arkadaşınınmış bu ilk sahibi 120k km'de tüpsüz 12.500 TL'ye veriyormuş öylesine bana al dedim şaka kurbanı oluyorduk az daha
Bir boya istiyor ama 1.7'miş sanırım
Konu ne biriniz özet geçsin pls
@kekum34 ben ayıp olmasın diye biraz daha şeyli söyledim VTS falan dedim adamın biri dümdüz yazmış terbiyesiz .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@alfhonso uyumamışmıydın abi
Anaa shdhd saat 3 bucuk olmuşe sahurda geri kalkılıyor ya hani
Anaa shdhd saat 3 bucuk olmuş