Valla çok rahata benziyor birde eski arabaların koltukları çekyat gibi oluyorBu arbanın ön koltukları benim gözüme niyeyse güzel geliyor yahu
Valla çok rahata benziyor birde eski arabaların koltukları çekyat gibi oluyorBu arbanın ön koltukları benim gözüme niyeyse güzel geliyor yahu
En çok o çokoprens hoparlörler için istiyorum .ceyhun sosyal medyam zayıf ama yine de kötü sürprizlere tuzlukla koşma hayallerin kulağıma geldi
donanımsızlıktan komaya sokarım seni aynalar manuel abs yok tek eyrbekEn çok o çokoprens hoparlörler için istiyorum .
donanımsızlıktan komaya sokarım seni aynalar manuel abs yok tek eyrbek
ABS yok muydu ya ? Olsun iman gücüyle durdururuz .donanımsızlıktan komaya sokarım seni aynalar manuel abs yok tek eyrbek
durdurmuyorum ki gideceğim yeri önceden kafada kurup hesaplayıp öyle gidiyorum. Hesap hatası yapmadığımdan hala pert olmadı.ABS yok muydu ya ? Olsun iman gücüyle durdururuz .
Keşke kızlar rahat bırakmasa da eğvle hübele Otopark kızları rahat bırakmasınkızlar rahat bırakmadı mı yine
İyi lastik takarsan abs ye ihtiyaç olmuyor. Bak bana hala kış lastiğiyle geziyom takip mesafesini 2 kat arttırıyorum.ABS yok muydu ya ? Olsun iman gücüyle durdururuz .
Doğrudur hacım esprisine yazdıydım. Sende nolur nolmaz yazlıklara geçiver aman diyim allah muhafaza.İyi lastik takarsan abs ye ihtiyaç olmuyor. Bak bana hala kış lastiğiyle geziyom takip mesafesini 2 kat arttırıyorum.
Bir boya ile çok temiz durur çok güzel araba R11.@anl_akl Az daha renocu oluyodum ya Babamın arkadaşınınmış bu ilk sahibi 120k km'de tüpsüz 12.500 TL'ye veriyormuş öylesine bana al dedim şaka kurbanı oluyorduk az daha
Bir boya istiyor ama 1.7'miş sanırım
Yaz lastiğinin 4 ünü de attık en son ki geçişte araba da satışta yeni lastik almak lazım almıyorum.Doğrudur hacım esprisine yazdıydım. Sende nolur nolmaz yazlıklara geçiver aman diyim allah muhafaza.
Turbo olaydı iyidiBir boya ile çok temiz durur çok güzel araba R11.
Satıp ne alıyoz?Yaz lastiğinin 4 ünü de attık en son ki geçişte araba da satışta yeni lastik almak lazım almıyorum.
Bu motorla Turbo'yu aratmaz.Turbo olaydı iyidi
Hiç bu arabayı 4 ay önce satmamız lazımdı babam şehir dışında çalışıyor ben de arabayı pek kullanmıyorum satcam bir şey almayacam babamda var arabaSatıp ne alıyoz?
Satıp ne alıyoz?
Şu arabayı bir satayım gidip direk POLO alıcam mis gibi
1.7 ler kaç beygir oluyor ya 95 falan mı?Bu motorla Turbo'yu aratmaz.