Abi tamam tamam ben vurcam sanaBir tanesi de benimle öyle gitmiyor ki. Tamponumu gören arayı açıyor Çakallar ya...
Abi tamam tamam ben vurcam sanaBir tanesi de benimle öyle gitmiyor ki. Tamponumu gören arayı açıyor Çakallar ya...
Bana da hep böyle tipler denk geliyor. Hatta tempracı bir eleman bahsettiğim durumdan ötürü yağmurlu bir günde duramayıp aracıma arkadan vurmuştu c4 varken. Bıktım bu tiplerden. Arabayla üzerlerinden geçmek istiyorum, sırf bu yüzden pick up falan alacağım yakında.Bir tanesi de benimle öyle gitmiyor ki. Tamponumu gören arayı açıyor Çakallar ya...
Sen öyle tampon tampona dik yokuşta gidebilirsen ben üzerime düşeni yapar frene basarım Şanzımanın frenin ısınır seninAbi tamam tamam ben vurcam sana
Hummer H1 verelim sana?Bana da hep böyle tipler denk geliyor. Hatta tempracı bir eleman bahsettiğim durumdan ötürü yağmurlu bir günde duramayıp aracıma arkadan vurmuştu c4 varken. Bıktım bu tiplerden. Arabayla üzerlerinden geçmek istiyorum, sırf bu yüzden pick up falan alacağım yakında.
Eski amerikanlardan alacağım. Ya da paraya kıyıp Ford F150 Raptor alıp üzerlerinden geçeceğim.Hummer H1 verelim sana?
Eski Amerikan klasiklerinden alacaksın, tamponlarını da güçlendireceksin. Böyle kullanan tipleri görünce de basacaksın frene akordiyon olsunlar.
asdhadaskfkaflaksd aklıma giriyorsun aklıma
ya makine burnumun dibine gelmiş görmemişim. Tabii evden çıktığım mı varki göreyimAmbarlı limaninda gordum simdi. Birisi piste gidecek falan diye konusuyordu belki taniyaniniz vardir.
Ben diyorum ki hem bağımsız olsun hem koccaaaman dokunmatik olsun böyle tesla kadar falanHay yaşa be Sinan kardeş. @DouglasAdams duyuyor musun
Yok beya mis gibi orjinal sunroof.Sunroof çakma değil mi ?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-85bin-km-full-paket-golf-440629347/detay
Edit: Arabayı çarpışan araba niyetine kullanmışlar sonradan gördüm mesajı :/