Attığım Laguna yı gördün mü abi?Dostlar neler oluyor yav
Attığım Laguna yı gördün mü abi?
ooo abi hoşgeldin bizim c200d hayalleri yalan olmuş asdad
Sa ahali
Vergi az gelmiş ek koymuşlar üstüne şöyle alalımnolmuş Nolmuş
Atmaddın gece uyumadım cevap atmanı bekledim .s.bi yerde hatırlıyo gibiyim 2.0 volvo motorlu dimi? Cevap yazmadım mı ben ona yav ? Reno clio harici seviyom ben
Atmaddın gece uyumadım cevap atmanı bekledim .s.
Hayır ağla . adfhkjahöpim mi lan napim affettirmek için kendimiasdfasdfasf
Neden beğenmiyorsun ki şimdi sorunsuz mu parçası ucuz mu vs bilmiyorum ama araba çok temiz gerçekten. @alfhonso
Hayır ağla . adfhkjah
Bizim arabanın ustası da sevmiyordu. Bir yerini yapıyom başka yerinden bozuluyor diyordu.genel olarak reno sevmiyom ben ya önyargı mı dersin ne dersin bilmiyom
Bizim arabanın ustası da sevmiyordu. Bir yerini yapıyom başka yerinden bozuluyor diyordu.
Accent düşün müyon mu gerçi aynı fiyata Accent den 2 kat daha iyi araba alırsın o ayrımümkündür, renonun uzmanlığı motor konusu, 1.5 dci
Bende düşünüyorum çalışmayı. Arkadaşlar Ekol'de falan çalışıyor günlük 60 TL alıyorlar bide rahat diyorlar belki onlara takılırım yoksa sanayinte sürünentesBeyler yazın a-101 ya da bimde mi çalışsam diyorum. Kalıcı gibi işe girip 1 ya da 2 ay sonra basıyım istifayı o parayla da yaz tatili çıksın diye plan yapıyorum nası olur sizce
Accent düşün müyon mu gerçi aynı fiyata Accent den 2 kat daha iyi araba alırsın o ayrı