İşte airbag hep zararçapraz girdim diye darbe etkisi herhalde dağıldı biraz. Bi de öndeki arabanın hem ön hem arka kapısı açılmıyordu. Onun önündekinin de tamponu inmişti. O şekilde de darbe biraz yayılmıştı. Ama açılsa kimse niye açıldı demezdi.
Ne yazikki ulkemizde hep bir sayisal karsilastirma var urun ne olursa olsunMilletimizin arabalar hakkındaki yorumu beni çok ürkütüyor
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1591575167527495&id=127630700588623
Hahahhaa sökülür heralde o ya nolcakgördüm hacı bunu da o direksiyonu görünce içim bi tuhaf oldu agsgsgs
şerefsizler ya. Şu holiganlar yüzünden futbol oynanmıyor arkadaş.Arkadaşlar ATV'de Türkiye Kupası finali
Başakşehir - Konyaspor
Yarım saat geçti 0-0
Ama tribünlerde olaylar çıktı maç durdu. Maç Eskişehir'de. Eskişehirsporlular da gelmiş, Başakşehirspor taraftarları ile aralarında olaylar çıktı tribünde.
Akıllı motor ney la Ama bu Laguna'lar gerçekten güzel araba gerek yol tutuşu gerek konforu ama bakım ister gıcırdama yapıyor çoğu yeriORJİNAL 132 BİNDE LAGUNA 140LIK AKILLI MOTOR
İlan No: 438170667
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...de-laguna-140lik-akilli-motor-438170667/detay
Görmüşsündür belki benim çok hoşuma gitti. Büyük ihtimal komple boyalı bayağı temiz duruyor boyası çünkü ama güzelce baktırıp alınabilir büyük bir sorunu yoksa. Fiyatı makul zaten. @alfhonso
Onu ben de ayıkamadım sgshdhd bu Volvo motoru olan değil dimi?Akıllı motor ney la Ama bu Laguna'lar gerçekten güzel araba gerek yol tutuşu gerek konforu ama bakım ister gıcırdama yapıyor çoğu yeri
Bende 140'lıklar Volvo motoru diye biliyorum gayet de uzun ömürlü motorlar olduğunu duydum.Onu ben de ayıkamadım sgshdhd bu Volvo motoru olan değil dimi?
Aynen öyle km orijinalse ve büyük bir kazası olmamışsa alınır bence çok temiz duruyor araç.Bende 140'lıklar Volvo motoru diye biliyorum gayet de uzun ömürlü motorlar olduğunu duydum.
Koltuk ısıtma dijital klima hangi arabada var bu fiyata
Allah (CC) rahmet eylesin inşallah
Ambarlı liman diyince aklıma Marport geldi. Hey gidi günler hey.Ambarlı limaninda gordum simdi. Birisi piste gidecek falan diye konusuyordu belki taniyaniniz vardir.
VayyyyAmbarlı liman diyince aklıma Marport geldi. Hey gidi günler hey.
Hay yaşa be Sinan kardeş. @DouglasAdams duyuyor musunya koyun şu arabalara bağımsız süspansiyonu da, iç mekanda da dokunmatik ekran olmayıversin, 1000 kg üzeri torsiyon sorun çıkarıyor
Bir tanesi de benimle öyle gitmiyor ki. Tamponumu gören arayı açıyor Çakallar ya...Bugün şehir içinde dik ve uzun bir ana yol yokuşunu 3.vites 60-70 kmh hız ile aşağı inmek durumunda kaldım. Niye ? Çünkü altındaki arabanın ne halt olduğunu bilmesine rağmen farlarını bile göremeyeceğim kadar dibimden yokuşu inen bir şahinci vardı. Sağa geçemedim yol bozuk. Zaten daha hızlı gidemem. Ama adamı durdurup ' embesil misin ? Frene bassam duramazsın senin neyine bu kadar yakınımdan yokuşu inmek ' diyesim geldi. Bu başlıkta daha önce de belirttiğim üzere arabayı kullanan tipleri değiştirmek gerekiyor. Sonra vurunca adı kaza oluyor. Yok kardeşim, kaza değil malsın !!