Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan reyiz yamaha tricity 155 almış galiba story de kullanım klavuzu paylaşmış.
Aynen ben de gördüm yakıştıramadım bi petrolheade :D :D bari yzf-r125 falan alsaymış yakışırdı da reyise ama tabi kendi zevki sonuçta o kullanacak hoşuna gittiyse beğendiyse güle güle kullansın biz de videolarını izleyelim güzel güzel. Arada motovlog çeker artık :D :D

@kenblock @kekum34 palioylada denedim roidmiyi ondada sorunsuz çalıştı. Ama çakmaklık girişi geniş geldiği için sallanıyordu roidmi bende etrafına kağıt sararak sabitledim şimdi taş gibi oldu:D Daha bozuk yollara girip denemedim ama sıkıntı çıkarmayacak gibi. bluetooth Meselesine takılmanada gerek yokki sadece bir kere eşleştiriyosun ondan sonra otomatik olarak algılayıp bağlanıyor.

Son düzenleme:
@alfhonso abi baktınız mı arabalara sonuç çıktımı?

147 malum poşet çıkmıştı, 156ya bakmaya gidemedim akşam iş çıkışı giderim diyordum cok yorgunum direk eve geldim, yarın akşam çıkışta bakacağım gündüzden de babam bi gidecek bakalım ama dünki 147den sonra alfadan tiksindim öle diyim o kadar leşti ya :D

Beyler bu nedir yav ? ne işe yarıyor bir türlü çözemedim bilen var mı ?
WhatsApp Image 2017-06-01 at 21.27.09.jpeg

Oha Gece Gölgenin Rahatına bak Youtube'den kaldırılmış :D :D
Çalıntı falan diyorlar Allah affetsin :D
şarkının müziği etnik ve eğlenceli müzikler yapan Anna RF ye aitti önce Anna Rf çağatayı kendi sayfasında paylaşmış güzel falan demişti ama sonra çatay parayı vermeyince hippi görünce adamı işler değişti galiba çağatay anna Rf atmadı sahte hesap falan demiş 1 güne gelecek demiş ama eğer Anna Rf attyısa sağlam bir para almadan o telifi açtıramazlar emek hırsızılığı yapmak kötü bişi sonucçta

şarkının müziği etnik ve eğlenceli müzikler yapan Anna RF ye aitti önce Anna Rf çağatayı kendi sayfasında paylaşmış güzel falan demişti ama sonra çatay parayı vermeyince hippi görünce adamı işler değişti galiba çağatay anna Rf atmadı sahte hesap falan demiş 1 güne gelecek demiş ama eğer Anna Rf attyısa sağlam bir para almadan o telifi açtıramazlar emek hırsızılığı yapmak kötü bişi sonucçta
View başı 1 $'dan açsalar davayı abovvvvvvvvvvv :D

İlk kez görüyorum reeli :D

Edit ekleme :D
upload_2017-6-1_23-19-14.png

hahahasdasd

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...