İsrayilli ler oyun yapmış çocuğa yazıkBunun kaç kişi izlemiş çatonun kaç kişi izlemiş shshfgs
https://www.instagram.com/p/BUy4I6ylw_e/?taken-by=cagatayakman&hl=tr
İsrayilli ler oyun yapmış çocuğa yazıkBunun kaç kişi izlemiş çatonun kaç kişi izlemiş shshfgs
Ben bu çocuğu bi sevemedim gitti ya.İsrayilli ler oyun yapmış çocuğa yazık
burdan bi muhabbet çıkaramazlar adamlar youtubeda müziği ilk olarak kullanan grup onaylı kanalları var bence hikaye diye düşünüyrumİsrayilli ler oyun yapmış çocuğa yazık
kaliteli müzik her zaman ilgi görmüyor naparsın işteBunun kaç kişi izlemiş çatonun kaç kişi izlemiş shshfgs
Benimde sevdiğimden değil knkBen bu çocuğu bi sevemedim gitti ya.
buradan çıkaracağımız sonuç gece fotoğraflarında iso değerini düşüreceğimiz midir? bi bilale anlatır gibi özet geçiverAraç içi ışıklar gece belirgin olduğu için, karanlıkta çekim yapılmak zorunda. Bundan mütevellit o mercimek boyutundaki telefon kameraları ışık alamıyor. Flaş patlatırsan da ışıklar gidecek, o yüzden o da çare değil. Velhasıl; mesele yetenek değil. Otomatik ayarda çektiğiniz zaman, detayları belirginleştirmek için ISO değeri yükselir ve enstantane zamanı artar. Bu da fotoğrafların kumlu -senin deyiminle; çamur gibi- gözükmesine sebep olur. Olurda manuel ayarlarda ve bir tripod yardımı ile titremeden çekim yapılması sağlanırsa fotoğraflar kumlu
-çamur gibi- çıkmaz.
Sony normal kamerada müthiş işler çıkarıyor ama telefonda niyeyse apple'a samsung'a lg'ye yaklaşamıyor bile maalesef.xpera Z5 de zor netliyor gelişme yok maalesef
Karanlıkta telefonla bu kadar oluyor yok ki bi dslr'ımızNe arabalar var kamera yok abi bu nasıl iş ? Hadi kamera var hepiniz mi yeteneksizsiniz, fotoların hepsi çamur gibi ?
Ağzına sağlık abim çok güzel açıklamışsın Çekemediğimden ya da manuel(o da kısıtlı telefonda) ayar yapmadığımdan değil yaniAraç içi ışıklar gece belirgin olduğu için, karanlıkta çekim yapılmak zorunda. Bundan mütevellit o mercimek boyutundaki telefon kameraları ışık alamıyor. Flaş patlatırsan da ışıklar gidecek, o yüzden o da çare değil. Velhasıl; mesele yetenek değil. Otomatik ayarda çektiğiniz zaman, detayları belirginleştirmek için ISO değeri yükselir ve enstantane zamanı artar. Bu da fotoğrafların kumlu -senin deyiminle; çamur gibi- gözükmesine sebep olur. Olurda manuel ayarlarda ve bir tripod yardımı ile titremeden çekim yapılması sağlanırsa fotoğraflar kumlu
-çamur gibi- çıkmaz.
Sony lens ve kameraları iyi ancak yazılım özürlü bir firma. (Kamera yazılımı için yani diğerleri çok iyi rakiplerinden ) Ayarlardan anlayan biri çekince ki benim telefon da Z5 Premium otomatikte normal çekiyor yani bilen arkadaş vardı çekmeden önce bir kaç ayar yapıp çekiyordu hakikatten çok fark ediyordu.Ağzına sağlık abim çok güzel açıklamışsın Çekemediğimden ya da manuel(o da kısıtlı telefonda) ayar yapmadığımdan değil yani
Z5 premium kurcalama fırsatım olmadı hiç ama s7 edge var arkadaşımda. Adamlar resmen cep dslr'ı yapmış manuele bi alıyosun diyafram açıklığı, iso, netleme, renk hepsi senin kontrolüne geçiyo çok hoşuma gittiSony lens ve kameraları iyi ancak yazılım özürlü bir firma. Ayarlardan anlayan biri çekince ki benim telefon da Z5 Premium otomatikte normal çekiyor yani bilen arkadaş vardı çekmeden önce bir kaç ayar yapıp çekiyordu hakikatten çok fark ediyordu.
Orhan başkan, eğer olurda anlattıklarımın tersini yaparsan fotoğrafta detay alamazsın, karanlık çıkar. İSO değerini yükseltmek pikselleri parlatmaya yarar yani kamera fotoğrafı çeker, kamera beyni arkada fotoğrafı işler ki bu uzun da sürer çünkü enstantane zamanımız artar.buradan çıkaracağımız sonuç gece fotoğraflarında iso değerini düşüreceğimiz midir? bi bilale anlatır gibi özet geçiver
abi ısoyu düşürürsen kalite düşer foto karanlık çıkar ondan dolayı daha iyi ıso değerleri yükske olan bir kamera kullanman yerinde olacaktır bundan mütevellit bir dslr canon 100d veya nikon 3300 tarzı giriş seviyesi makinalar işini görebilcektir geçmişi okumadum bilmiyom bodozlama girdimburadan çıkaracağımız sonuç gece fotoğraflarında iso değerini düşüreceğimiz midir? bi bilale anlatır gibi özet geçiver
anladım bana göre değil bu işlerOrhan başkan, eğer olurda anlattıklarımın tersini yaparsan fotoğrafta detay alamazsın, karanlık çıkar. İSO değerini yükseltmek pikselleri parlatmaya yarar yani kamera fotoğrafı çeker, kamera beyni arkada fotoğrafı işler ki bu uzun da sürer çünkü enstantane zamanımız arttı. İşte kamera bu görüntüyü işleyip pikselleri aydınlatırken sabit durması, titrememesi gerekir. Titrerse kumluluk oranı artar. Yani; gece çekim yapılacaksa arkanda ya da tepende az da olsa bi ışık kaynağı olması lazım. Yahut giriş seviyesi olsada bir DSLR makine ve üstüne port edilmiş bir tepe flaşı kullanmak gerek.
asdahshhaa yok ya kamera falan ihtiyacım yok meraktan sordumabi ısoyu düşürürsen kalite düşer foto karanlık çıkar ondan dolayı daha iyi ıso değerleri yükske olan bir kamera kullanman yerinde olacaktır bundan mütevellit bir dslr canon 100d veya nikon 3300 tarzı giriş seviyesi makinalar işini görebilcektir geçmişi okumadum bilmiyom bodozlama girdim
sana yakışır abi bir canon 5D Mark III makina helalindenasdahshhaa yok ya kamera falan ihtiyacım yok meraktan sordum
Yanlış biliyorsam düzeltin ama benim bildiğim iso'nun yüksek olması kaliteyi artırmıyor aksine yapay yolla ışık artırdığı için çok kaliteli olmuyor. Onun yerine diyaframı açıp doğal ışık almak lazım diye biliyorum. Eğer cahilce bi yorum yaptıysam kusura bakmayınabi ısoyu düşürürsen kalite düşer foto karanlık çıkar ondan dolayı daha iyi ıso değerleri yükske olan bir kamera kullanman yerinde olacaktır bundan mütevellit bir dslr canon 100d veya nikon 3300 tarzı giriş seviyesi makinalar işini görebilcektir geçmişi okumadum bilmiyom bodozlama girdim
Doğru düşünüyorsun fakat diyaframı açsan bile gece ışık kaynağı olmadığından dolayı yine detay alamazsın, karanlık bir görüntü elde edersin. Onun dışında; gündüz çekimleri için dediğin tam olarak geçerli.Yanlış biliyorsam düzeltin ama benim bildiğim iso'nun yüksek olması kaliteyi artırmıyor aksine yapay yolla ışık artırdığı için çok kaliteli olmuyor. Onun yerine diyaframı açıp doğal ışık almak lazım diye biliyorum. Eğer cahilce bi yorum yaptıysam kusura bakmayın
Youtube'da fakir foturafçı vardı onun bi videosundan öğrendiğimle yorum yaptım
yok yok knka haklısın bende aynı şeyi anlatmak istedim ama telefon kamerasında ısoyu düşürünce yüksek iyi bir flaşa sahip olamayacağı için @TheAMG56 abinin de açıklayacağı işlemler olacağından o şekilde yorum yaptım yoksa doğrusunYanlış biliyorsam düzeltin ama benim bildiğim iso'nun yüksek olması kaliteyi artırmıyor aksine yapay yolla ışık artırdığı için çok kaliteli olmuyor. Onun yerine diyaframı açıp doğal ışık almak lazım diye biliyorum. Eğer cahilce bi yorum yaptıysam kusura bakmayın
Youtube'da fakir foturafçı vardı onun bi videosundan öğrendiğimle yorum yaptım
Doğru diyosun abi bi yerden sonra mecbur iso artırmak lazımDoğru düşünüyorsun fakat diyaframı açsan bile gece ışık kaynağı olmadığından dolayı yine detay alamazsın, karanlık bir görüntü elde edersin. Onun dışında; gündüz çekimleri için dediğin tam olarak geçerli.