tc kımlık nosu neydı berker abının bısı alacaktımdaOhh Otopark İzmir buluşması adresi Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Nükleer Tıp AD. Hayırlı olsun..
tc kımlık nosu neydı berker abının bısı alacaktımdaOhh Otopark İzmir buluşması adresi Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Nükleer Tıp AD. Hayırlı olsun..
bunlar hep taktık sogutcam ama bozulması ısıme gelmedı daha cok bag olustu aralarında sımdıben olsam berker abiye ve süleymana laf sokarken elim ayağım titrer, uyuşturucu etkisinde falan değilsin dimi lan?
Hasta bilgisini hasta onamsız vermek 2 yıldan başlıyor. İçerde bana bakıcaksan abi hallederiztc kımlık nosu neydı berker abının bısı alacaktımda
Müdür gideceğim yerde birkaç cihaz var. Seyret bekle, birleştirip nükleer birşeyler çıkartırım illaki. Yapıp kaptanın gemilerine doğrultacağım.ben olsam berker abiye ve süleymana laf sokarken elim ayağım titrer, uyuşturucu etkisinde falan değilsin dimi lan?
bunlar hep taktık sogutcam ama bozulması ısıme gelmedı daha cok bag olustu aralarında sımdı
@pulusoglu 'nun gemicikleri mi varmış??Müdür gideceğim yerde birkaç cihaz var. Seyret bekle, birleştirip nükleer birşeyler çıkartırım illaki. Yapıp kaptanın gemilerine doğrultacağım.
Müdür gideceğim yerde birkaç cihaz var. Seyret bekle, birleştirip nükleer birşeyler çıkartırım illaki. Yapıp kaptanın gemilerine doğrultacağım.
@pulusoglu 'nun gemicikleri mi varmış??
yuklu kredı cekerız ya 2 sene nolacakHasta bilgisini hasta onamsız vermek 2 yıldan başlıyor. İçerde bana bakıcaksan abi hallederiz
gemicik abi lütfenMüdür gideceğim yerde birkaç cihaz var. Seyret bekle, birleştirip nükleer birşeyler çıkartırım illaki. Yapıp kaptanın gemilerine doğrultacağım.
hayırlı olsun aldın mı sonundagemicik abi lütfen
Bana mapusta bakmaya harcayacağına; sana Mazda 6 alalım abi 2.0 atmosferik BENZİNLİ ??yuklu kredı cekerız ya 2 sene nolacak
Hiroşima gibi yedi miydi gemicik olur işte hepsi.gemicik abi lütfen
Net söylüyorum kaptanın arabasından daha az yakar.Bana mapusta bakmaya harcayacağına; sana Mazda 6 alalım abi 2.2 atmosferik BENZİNLİ ??
hayırlı olsun aldın mı sonunda
anahtarlık mı geçen konusmustuk hanıhayırlı olsun aldın mı sonunda