Bitti yayın.Beyler yüklenin sinan reyiz canlı yayında imstada
Bitti yayın.Beyler yüklenin sinan reyiz canlı yayında imstada
Sırf böyle tipler yüzünden bmwden soğuyorum. Düzgün kullanan bir bmw ci görüncede şaşırıyorum.https://www.instagram.com/p/BUW9rYuB9gi/
Ya bu nedir aklım almıyor hem çakarlar polis sireni falan var hem yolu kapatmışlar, bmwcide de bi gram bilek yok şahinciler daha iyi dönüyor. Alayını sopadan geçireceksin
ne ara başladı ne ara bitti yavBitti yayın.
ahahaha as pnp2 saat uyyim dedim 5 saat uyumuşum sa
Ahhhhh bilmez miyim panpaaaaaaaaKanka S.K'nın bi sözü vardır bilirsin "Bir araba arkadan itiyosa yengece bürünecek" daha üstüne bişi demeye gerek yok
Foruma gel falan dedim baya ama geleceğini pek zannetmiyorum. Günde 5 dakika sahibi olduğu foruma girse çok güzel olur ama...Bitti yayın.
As reis napıyon?2 saat uyyim dedim 5 saat uyumuşum sa
Oturuyom sen napiyonAs reis napıyon?
Malak gibi yatıyorum. 1 2 tane haber yazmam gerek ama umarsızca yatıyorum .Oturuyom sen napiyon
He bende dedim gel fln diye, gordum seni ceykoz dimi senin hesap. 200 bin aboneye ozel video fln diyoduda ben oranın sonuna geldim ne diyodu orda sen izledin mi?Foruma gel falan dedim baya ama geleceğini pek zannetmiyorum. Günde 5 dakika sahibi olduğu foruma girse çok güzel olur ama...
Oğlum benim paylaştığım adam bundan daha iyi donderiyor yazık bunları dövmeye deymez sovmeye deymez şu mübarek gündehttps://www.instagram.com/p/BUW9rYuB9gi/
Ya bu nedir aklım almıyor hem çakarlar polis sireni falan var hem yolu kapatmışlar, bmwcide de bi gram bilek yok şahinciler daha iyi dönüyor. Alayını sopadan geçireceksin
Aynen benim hesap ceykoz bende tam duyamadım ama özel ve sürprizli bir video gelecekmiş. Şahinci abi gidenlere pek sinirlenmiş anlaşılan.He bende dedim gel fln diye, gordum seni ceykoz dimi senin hesap. 200 bin aboneye ozel video fln diyoduda ben oranın sonuna geldim ne diyodu orda sen izledin mi?
Bu adamı sarhoş sarhoş tesislere geliyo diye kovmuştu rize, esasinda rizede pek kötüde degildi ama bilemedim bi hamama gitmeliBen böyle bir musibet görmedim Tam bir winner...
Ekli dosyayı görüntüle 7630
Valla billa ya bide o 6 Serisi bizde olcak varya allaaaahh tabi biz böyle yerlerde değil kapalı alanlarda çeviririz orası ayrı .Oğlum benim paylaştığım adam bundan daha iyi donderiyor yazık bunları dövmeye deymez sovmeye deymez şu mübarek günde
Benim de ders çalışmam lazım işte niyaparsınMalak gibi yatıyorum. 1 2 tane haber yazmam gerek ama umarsızca yatıyorum .
Bence cidden kötü bir kaleci. Kariyeri boyunca beğenmediğim birkaç kaleci var. Aklıma ilk gelenler Süleymanou, Serkan Kırıntılı, Leo Franco, Reina, Victor Valdes, bir de bu Itandje.Bu adamı sarhoş sarhoş tesislere geliyo diye kovmuştu rize, esasinda rizede pek kötüde degildi ama bilemedim bi hamama gitmeli
Coiller duruyo mu madem taktın neden binmiyosunYok ya duruyo öyle binmeyeli bi ay olacak neredeyse
Cevap bekliyoruz?!?!?Coiller duruyo mu madem taktın neden binmiyosun