Duruyorrrrr sen merak etme yiğidimCoiller duruyo mu madem taktın neden binmiyosun
Duruyorrrrr sen merak etme yiğidimCoiller duruyo mu madem taktın neden binmiyosun
Abi yorumun gözüme takıldı saydığın isimleri ilk bi ferodo, valeo diye okudum yemin olsun hidrolik rulman volan set bakmaktan beynim acıdı artıkBence cidden kötü bir kaleci. Kariyeri boyunca beğenmediğim birkaç kaleci var. Aklıma ilk gelenler Süleymanou, Serkan Kırıntılı, Leo Franco, Reina, Victor Valdes, bir de bu Itandje.
Bu arada açın TRT1'i maç başladı
Ya benim yaylar da iyice oturdu 3.5 diye taktık 4-5 oldu usta coil mi taktı yanlışlıkla acaba xdDuruyorrrrr sen merak etme yiğidim
Bazı arabalarda arkası göçük olmuş gibi oluyor öyle çok kötü duruyo yaYa benim yaylar da iyice oturdu 3.5 diye taktık 4-5 oldu usta coil mi taktı yanlışlıkla acaba xd
Yav anlamadım ki ben 4.5 taksam ne olacaktı bilmiyorum Gerçi araba da 1300 kiloyu geçiyo benle birlikte normal yani düşmesiBazı arabalarda arkası göçük olmuş gibi oluyor öyle çok kötü duruyo ya
Aynı durum coillerde de var bi süre sonra tekrar ayar yaptırmak lazım çöküyor ya da sıkışıyorYa benim yaylar da iyice oturdu 3.5 diye taktık 4-5 oldu usta coil mi taktı yanlışlıkla acaba xd
Çöküyorken çöküyor da sıkışıyorken nasıl sikisiyor onu anlamadım Orhan beyAynı durum coillerde de var bi süre sonra tekrar ayar yaptırmak lazım çöküyor ya da sikisiyor
https://www.instagram.com/p/BU1I2UfhCfh/?taken-by=turkishcarvideo
hay allahım başkasını düşünmediği gibi kendisini de düşünmüyor andaval ya.
Kendisini düşünmesi önemli değil b*k yoluna gidebilir. Böylelerini izlerken şurdan tır biçse şunu diye içimden geçiriyorum. En acı tarafsa bunların youtube-instagram vb. aracılığıyla gerçek sürücülük gibi gösterilip milletin bunlara özendirilmesidir. Sonra neden trafik kazasında ölümde dünya lideriyiz.https://www.instagram.com/p/BU1I2UfhCfh/?taken-by=turkishcarvideo
Hemen araya bi takozYav anlamadım ki ben 4.5 taksam ne olacaktı bilmiyorum Gerçi araba da 1300 kiloyu geçiyo benle birlikte normal yani düşmesi
Aynen panpa en azından yol kapatmayiz bu mallar gibiValla billa ya bide o 6 Serisi bizde olcak varya allaaaahh tabi biz böyle yerlerde değil kapalı alanlarda çeviririz orası ayrı .
Bu coilller amma yaramazmış yav .Aynı durum coillerde de var bi süre sonra tekrar ayar yaptırmak lazım çöküyor ya da sikisiyor
Diyorum aga bunlar orul orull......
fakire ceza kesmesini bilirler bunlara da kessinler bakalımKendisini düşünmesi önemli değil b*k yoluna gidebilir. Böylelerini izlerken şurdan tır biçse şunu diye içimden geçiriyorum. En acı tarafsa bunların youtube-instagram vb. aracılığıyla gerçek sürücülük gibi gösterilip milletin bunlara özendirilmesidir. Sonra neden trafik kazasında ölümde dünya lideriyiz.
Bunun trafik sigortasını falan 5 ile çarpmak lazımfakire ceza kesmesini bilirler bunlara da kessinler bakalım
Koymaz ki bunlara çöp toplatcanBunun trafik sigortasını falan 5 ile çarpmak lazım
AhauahHhahahBu coilller amma yaramazmış yav .
ajsladksldaldsldds lan YasinAbi yorumun gözüme takıldı saydığın isimleri ilk bi ferodo, valeo diye okudum yemin olsun hidrolik rulman volan set bakmaktan beynim acıdı artık
+1 Kamuoyu bunun açıklamasını bekliyor. Kamu vicdanını rahatlatmazsan yetkilileri göreve çağırırızÇöküyorken çöküyor da sıkışıyorken nasıl sikisiyor onu anlamadım Orhan bey
Selektör kolu girsin bunlara nasıl fütursuzca çekiyor orul orul ....https://www.instagram.com/p/BU1I2UfhCfh/?taken-by=turkishcarvideo