Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ajsladksldaldsldds lan Yasin :D

+1 Kamuoyu bunun açıklamasını bekliyor. Kamu vicdanını rahatlatmazsan yetkilileri göreve çağırırız :D
Abi yönetimin yandaşlarından işte hiçbi şey olmaz boşuna uğraşmanın anlamı yok. Açıklama olarak da iphone 7den yazarken şarjı bitti Çinden getirttiğim iphone 8 le yazmaya devam ettim der

https://www.instagram.com/p/BU1I2UfhCfh/?taken-by=turkishcarvideo

hay allahım başkasını düşünmediği gibi kendisini de düşünmüyor andaval ya.
En sonunda biz bi youtube kanalıyla instagram sayfası açalım "trafikte nasıl adam gibi araba sürülür" "nerede adam gibi gazlanır" gibi videolar çekelim de çoluk çocuk bu işin doğrusunu görsün öğrensin. Yorumlara bakınca içim acıyor makas atmayı sürüş yeteneği olarak gören bi nesil geliyor engellememiz lazım

En sonunda biz bi youtube kanalıyla instagram sayfası açalım "trafikte nasıl adam gibi araba sürülür" "nerede adam gibi gazlanır" gibi videolar çekelim de çoluk çocuk bu işin doğrusunu görsün öğrensin. Yorumlara bakınca içim acıyor makas atmayı sürüş yeteneği olarak gören bi nesil geliyor engellememiz lazım
En çokta böyle onlar makas atarlarken yol açılıyorya... Sonra arabasının ciğeri bitiyor yapışıyorsun arkasına başlıyorsun ateş etmeye sonra melül melül sağa çekiyor tip tip bakarak geçiyorsun.
Mükemmel duygu ya

Valla aç knk ben besleme yaparım videolarla
Yani gazlama değil de nasıl sağ şeritten gidilir videosu çekebilirim benim arabayla

Valla aç knk ben besleme yaparım videolarla
Yani gazlama değil de nasıl sağ şeritten gidilir videosu çekebilirim benim arabayla
Dur forumumuzun girişimcisini de etiketliyim @Koraykaya :D
Şehir içinde hız sınırına uymak, yayalara yol vermek, sinyal vermek, kavşak kuralları ohoo çekilecek bir sürü video var :D gerçi bizim millet de bi izler ki bunları :D :D

Hay yaşa be kardeşim. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...