ambarlı yolumuAbi Liman yolu hala patates tarlası gibi mi 4 yıl boyunca her gün o yolu kullandım tırlar ve bozukluklar olmasa tam sıkmalık
ambarlı yolumuAbi Liman yolu hala patates tarlası gibi mi 4 yıl boyunca her gün o yolu kullandım tırlar ve bozukluklar olmasa tam sıkmalık
Aynen abi haramidere carrefour'a gelmeden dönüyoruz ya limana doğru o yolambarlı yolumu
@mustafa.eEkli dosyayı görüntüle 7642 Ekli dosyayı görüntüle 7643 Ekli dosyayı görüntüle 7644
Ekli dosyayı görüntüle 7645 Ekli dosyayı görüntüle 7646 Ekli dosyayı görüntüle 7647 Ekli dosyayı görüntüle 7648 Ekli dosyayı görüntüle 7649 Ekli dosyayı görüntüle 7650 Ekli dosyayı görüntüle 7651
Limit doldu devamı geliyor
hıc sorma dan dun berbat halde orasıAynen abi haramidere carrefour'a gelmeden dönüyoruz ya limana doğru o yol
aman aman amannnnnsana basmışlar gibi daha çok
Abi p1 dışında her araba varya da vazgeçtim sen zaten paylaşıyosun varsa p1 salıver gelsin panpa @HamzaFurkan
Güzel içerik yapsalardı abi ,208 gti yazısında tüketimi bile mpg olarak bırakmışlarson iki senenin özetini çıkar, özel sayı deOh ne rahatBurda böyle paylaşıyoruz okuyoruz güzel de bizi öttürmesinler jsjdmdkdk
Jsjdkskd öyle olsunGüzel içerik yapsalardı abi ,208 gti yazısında tüketimi bile mpg olarak bırakmışlarson iki senenin özetini çıkar, özel sayı deOh ne rahat
Abi dh ne?Dh de biri japon spor otomobilleri hakkında yazı vs yazıyordu bıraktı sonra pek ilgi olmuyor yorucu oluyor vs diye
Ben bütün dergileri beleş alıyom pedere diyom bana dergi getirir misin oda şirketten bütün araba dergilerini her ay başı toplayıp getiriyor. Yeni eve taşınırken 2008'den 2015 ortasına kadar olan koleksiyonu çöpe attım atmaz olaydım onların bazıları baya değerliymis şimdi 2015 ortasından itibaren tekrar biriktirmeye başladım.Beleş dergi mi var ne var
Donanım haber forumAbi dh ne?
Ben özellikle clio v6yla megane r26r a aşığımJsjdkskd öyle olsun
Yalnız renault sport yazılarını okudukça ağzımın suyu akıyor. Bi garajım olsa bütün r.s'leri dizerdim