Haftaya bilemedin sonraki hafta belki bi Clio V6 inceleyebilirim konusunu allah kısmet ederse açarım .Ben özellikle clio v6yla megane r26r a aşığım
Haftaya bilemedin sonraki hafta belki bi Clio V6 inceleyebilirim konusunu allah kısmet ederse açarım .Ben özellikle clio v6yla megane r26r a aşığım
Eski dergiler daha güzel bizdede vardı birkaç tane annem attı heralde noldu bilmiyomBen bütün dergileri beleş alıyom pedere diyom bana dergi getirir misin oda şirketten bütün araba dergilerini her ay başı toplayıp getiriyor. Yeni eve taşınırken 2008'den 2015 ortasına kadar olan koleksiyonu çöpe attım atmaz olaydım onların bazıları baya değerliymis şimdi 2015 ortasından itibaren tekrar biriktirmeye başladım.
Sahibindende vardı bi tane kalkmış sattılar heraldeBen özellikle clio v6yla megane r26r a aşığım
Hemde ne güzellerdi. Yenilerin hepsini arkaya atlaya okuyorum artık. Eskiden içerik olarak insanı tatmin ediyorlardı ama şimdi pısss .Eski dergiler daha güzel bizdede vardı birkaç tane annem attı heralde noldu bilmiyom
Yok satmaktan vazgeçti kendi arada bir kullanıyor. Hatta en son Renault bir etkinlige mi ne davet etmişti.Sahibindende vardı bi tane kalkmış sattılar heralde
Çok pahalıydı ondan satamamıştır, satmaktan ondan vazgeçmiştirYok satmaktan vazgeçti kendi arada bir kullanıyor. Hatta en son Renault bir etkinlige mi ne davet etmişti.
Olabilir ama güzel alet valla.Çok pahalıydı ondan satamamıştır, satmaktan ondan vazgeçmiştir
Thropy'nin sadeliği ve 275'in palyaço suratı beni benden alıyorBen özellikle clio v6yla megane r26r a aşığım
Clio Rs çok güzel de temizi zor behttps://www.google.com.tr/amp/ismailterzi.com/2013/09/18/renault-clio-172-rs/amp/
Demişken bi de ismail abimizden okuyalım
Ahahha valla iyi oluyo la Markantalya nın otoparkından çıkışını 2 kere izledim
Senin arabada vakumlu kapı mı var? Video başında öyle bi ses geldi.
Yok lan ne vakumlu kapısı fjskgdhsf camı iyice kapattım mı diye basmışım onun sesinden bahsediyosun sanırımSenin arabada vakumlu kapı mı var? Video başında öyle bi ses geldi.
Yok artık asfdjgfdsAhahha valla iyi oluyo la Markantalya nın otoparkından çıkışını 2 kere izledim
Hee bende dedim Astra'da vakumlu kapı opsiyonu mu varmış Farlar AFL+ mı baya net gösteriyormuş maşallah .Yok lan ne vakumlu kapısı fjskgdhsf camı iyice kapattım mı diye basmışım onun sesinden bahsediyosun sanırım
Yok artık asfdjgfds
Aslında Ispartadayken ampul değiştirin uyarısı verince sanayiden tanesi 10 liraya alıp taktırmıştım sağ sol Yetersiz olduğunu düşünüyorum philips falan almayı düşünüyodum bu yorumun beni şaşırttı ceyhunumHee bende dedim Astra'da vakumlu kapı opsiyonu mu varmış Farlar AFL+ mı baya net gösteriyormuş maşallah .
Knk aslında buralar güzeldi ağzına sıştılar Antalyada mecbur bu güzergahtan Ispartada dümdüz üniye gidip geliyorum da burada sıkıntı işte mahalleden çıkana kadar 2.vitesGüzel olmuş . Sürekli bu yolları kullanıyorsan harbiden çok çukurlu bozuk yol sıkıntı insanın psikolojisi bozulur @Yasin Aygun
Olanı da çakallar kapıyorClio Rs çok güzel de temizi zor be
Dizel almaya gerek yok işte hacım mis gibi 1.2 TSI baksana . Ben fardan anlamam beni çok şaapma sen ama bence parlak gibi yani .Aslında Ispartadayken ampul değiştirin uyarısı verince sanayiden tanesi 10 liraya alıp taktırmıştım sağ sol Yetersiz olduğunu düşünüyorum philips falan almayı düşünüyodum bu yorumun beni şaşırttı ceyhunum
Bu arada 1.2 tsi leon ortalaması 6.1 lt/100km (ticari taksi)