Sol şeritte 100le rögar kapağından geçme hazzını yaşatıyor sağolsunAdam akıllı da üstünden geçmiyolar uzun ömürlü olmuyor. Ya harbi diyorum Ankara'nın yollarını seveyim Melih Gökçek bi yol yapıyor
Sol şeritte 100le rögar kapağından geçme hazzını yaşatıyor sağolsunAdam akıllı da üstünden geçmiyolar uzun ömürlü olmuyor. Ya harbi diyorum Ankara'nın yollarını seveyim Melih Gökçek bi yol yapıyor
Hahahahhaha ya o battı çıktılara su bastıydı İstanbul Yolu komple felç olmuştu Kızılaydaydım o gün eve 2 buçuk saatte gittim Arada yapıyo öyle şeyler. Ama iyi yani ben seviyorum Ankaranın ulaşımınıAnkaraya denizi getiren adam değil mi o ya yollara gider koymamış da millet sokaklarda yüzüyodu sanırım en son
Nerde öyle yav ben hiç öyle ara sokaklar vs hariç yollarda çukur falan görmedim daha.Sol şeritte 100le rögar kapağından geçme hazzını yaşatıyor sağolsun
Haksjsjqhsjh bunun Megane yıkadıkları versyonu vardı onun içine köpük falan da basmışlarAllah cezasını versin beyler ben gidiyorum sinir krizi geçircem yoksa
La naptı naptı şuna hele konsola bak Allahım yarabbim içim gitti yaHaksjsjqhsjh bunun Megane yıkadıkları versyonu vardı onun içine köpük falan da basmışlar
Türkiye de galericiler falan yapıyor bunu ne de olsa satcak arabayı umrunda değil adamın. Mercedes e yapılması ayrı bir konuLa naptı naptı şuna hele konsola bak Allahım yarabbim içim gitti ya
Samsun yolu ve konya yolunda var hocam sol şeritteNerde öyle yav ben hiç öyle ara sokaklar vs hariç yollarda çukur falan görmedim daha.
Samsun yolunu kullandık ama çevre yolunu öyle bir şeyle karşılaşmadım hiç. Sen yine de şükret burası çok kötü valla ayıptır bari yol yapın yaniSamsun yolu ve konya yolunda var hocam sol şeritte
Yok panpa çevreyolunda sıkıntı yok ora bildiğin otoban 4 şeritli benim dediğim şehir içinde ama o da çok sık değil bölge bölge var ama o sırada sinir bozuyor birazSamsun yolunu kullandık ama çevre yolunu öyle bir şeyle karşılaşmadım hiç. Sen yine de şükret burası çok kötü valla ayıptır bari yol yapın yani
Çevreyolu bildiğin maksimum hızı ölçmek için yapılmış gibi bir şey ben çok seviyomYok panpa çevreyolunda sıkıntı yok ora bildiğin otoban 4 şeritli benim dediğim şehir içinde ama o da çok sık değil bölge bölge var ama o sırada sinir bozuyor biraz
Senin arabayla 40'ı görürüm, iddialıyımBasınca ben
Shorunmu'yu filan zaten saymıyorum. Overrated tipleri söylüyorum. Orkun Uşak, Shorunmu, Mhyre zaten kötü kaleciler. Herkes biliyor onuşorunlu mu ne vardı bi de
Bu sorunların hepsini bir araya getirdin mi tek adı var: Üretim kalitesi. Aracın genel kalitesi vasat olunca böyle sorunlar sıklıkla görülebiliyor. Bence Golf ile aralarındaki en bariz farkı bunlar oluşturuyordur. İç mekan, trimler filan o kadar fiyat farkını oluşturmaz. Kronik sorun da denemez çünkü çok alakasız şeyler. Benim yeni Opel'lerden soğuma sebebim de hep böyle şeylerdi.Farlar su alıyor, start&stop çalışmıyor, ön takımdan kasislerde gıcırtı, pencerelerden trim sesi, klima arızası toplamda 5-6 bin lira allahtan garanti
Çok haklısın abi.Bu sorunların hepsini bir araya getirdin mi tek adı var: Üretim kalitesi. Aracın genel kalitesi vasat olunca böyle sorunlar sıklıkla görülebiliyor. Bence Golf ile aralarındaki en bariz farkı bunlar oluşturuyordur. İç mekan, trimler filan o kadar fiyat farkını oluşturmaz. Kronik sorun da denemez çünkü çok alakasız şeyler. Benim yeni Opel'lerden soğuma sebebim de hep böyle şeylerdi.
Uç örnek olarak Lada Vega'ların fabrika çıkışı olarak bütün kapı boşluklarının farklı olmasını verebilirim
Şimdi Burada Albea'lara, Dacia'lara, özellikle de Accent Era'lara sallayan arkadaşlar bir geri dursun artık derim. Yanlış mıyımÇok haklısın abi.
Tamam bu adam ticari olarak kullanıyo ama araba 30bin kmde daha. Tamam 3 ay 4 ayda yapmış olabilir ama sonuçta daha 30binde ve arabasına benden daha çok dikkat eder sonuçta kendi arabası ve ekmeğini bu arabadan kazanıyor.
İlk başta bunu takmamışlar sorunları söyleyince, sonra şikayet dilekçesi yollamış seate. Sonra bi telefon bayiye çağırmalar, ayağına çay ikramları, test sürüşleri, sorunların tespiti, onarımı, 5-6 bin lira fiyat, ödenecek tutar 0 TL rahat bir nefes
O kadar pişmanım ki keşke başka araba alsaydım diyo. Başta bakımı dışarda yapmayı planlıyodu araba gözünü korkutunca paşa paşa 700 lira yağ bakımına veriyor
Nasıl farklı oluyor ya sebebi ne kiBu sorunların hepsini bir araya getirdin mi tek adı var: Üretim kalitesi. Aracın genel kalitesi vasat olunca böyle sorunlar sıklıkla görülebiliyor. Bence Golf ile aralarındaki en bariz farkı bunlar oluşturuyordur. İç mekan, trimler filan o kadar fiyat farkını oluşturmaz. Kronik sorun da denemez çünkü çok alakasız şeyler. Benim yeni Opel'lerden soğuma sebebim de hep böyle şeylerdi.
Uç örnek olarak Lada Vega'ların fabrika çıkışı olarak bütün kapı boşluklarının farklı olmasını verebilirim
Bana sorarsan Leon'a göre bile daha kötü.Astra K, Golf 7'ye göre kötü bir arac mi ? @berkertekin