Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ankaraya denizi getiren adam değil mi o ya yollara gider koymamış da millet sokaklarda yüzüyodu sanırım en son :D
Hahahahhaha ya o battı çıktılara su bastıydı İstanbul Yolu komple felç olmuştu Kızılaydaydım o gün eve 2 buçuk saatte gittim :D Arada yapıyo öyle şeyler. Ama iyi yani ben seviyorum Ankaranın ulaşımını

Ben de bir kere kapıların altlarına ve bagajın içine yapan adamı gördüm yani temizliyorum sanıyo ama daha çok batıyo bence shdhdgs

Samsun yolunu kullandık ama çevre yolunu öyle bir şeyle karşılaşmadım hiç. Sen yine de şükret burası çok kötü valla ayıptır bari yol yapın yani
Yok panpa çevreyolunda sıkıntı yok ora bildiğin otoban 4 şeritli :D benim dediğim şehir içinde ama o da çok sık değil bölge bölge var ama o sırada sinir bozuyor biraz :D

Basınca ben
Pr3mp8.jpg
Senin arabayla 40'ı görürüm, iddialıyım :D

Farlar su alıyor, start&stop çalışmıyor, ön takımdan kasislerde gıcırtı, pencerelerden trim sesi, klima arızası toplamda 5-6 bin lira allahtan garanti
Bu sorunların hepsini bir araya getirdin mi tek adı var: Üretim kalitesi. Aracın genel kalitesi vasat olunca böyle sorunlar sıklıkla görülebiliyor. Bence Golf ile aralarındaki en bariz farkı bunlar oluşturuyordur. İç mekan, trimler filan o kadar fiyat farkını oluşturmaz. Kronik sorun da denemez çünkü çok alakasız şeyler. Benim yeni Opel'lerden soğuma sebebim de hep böyle şeylerdi.
Uç örnek olarak Lada Vega'ların fabrika çıkışı olarak bütün kapı boşluklarının farklı olmasını verebilirim :)

Bu sorunların hepsini bir araya getirdin mi tek adı var: Üretim kalitesi. Aracın genel kalitesi vasat olunca böyle sorunlar sıklıkla görülebiliyor. Bence Golf ile aralarındaki en bariz farkı bunlar oluşturuyordur. İç mekan, trimler filan o kadar fiyat farkını oluşturmaz. Kronik sorun da denemez çünkü çok alakasız şeyler. Benim yeni Opel'lerden soğuma sebebim de hep böyle şeylerdi.
Uç örnek olarak Lada Vega'ların fabrika çıkışı olarak bütün kapı boşluklarının farklı olmasını verebilirim :)
Çok haklısın abi.
Tamam bu adam ticari olarak kullanıyo ama araba 30bin kmde daha. Tamam 3 ay 4 ayda yapmış olabilir ama sonuçta daha 30binde ve arabasına benden daha çok dikkat eder sonuçta kendi arabası ve ekmeğini bu arabadan kazanıyor.

İlk başta bunu takmamışlar sorunları söyleyince, sonra şikayet dilekçesi yollamış seate. Sonra bi telefon bayiye çağırmalar, ayağına çay ikramları, test sürüşleri, sorunların tespiti, onarımı, 5-6 bin lira fiyat, ödenecek tutar 0 TL rahat bir nefes :D
O kadar pişmanım ki keşke başka araba alsaydım diyo. Başta bakımı dışarda yapmayı planlıyodu araba gözünü korkutunca paşa paşa 700 lira yağ bakımına veriyor :D

Çok haklısın abi.
Tamam bu adam ticari olarak kullanıyo ama araba 30bin kmde daha. Tamam 3 ay 4 ayda yapmış olabilir ama sonuçta daha 30binde ve arabasına benden daha çok dikkat eder sonuçta kendi arabası ve ekmeğini bu arabadan kazanıyor.

İlk başta bunu takmamışlar sorunları söyleyince, sonra şikayet dilekçesi yollamış seate. Sonra bi telefon bayiye çağırmalar, ayağına çay ikramları, test sürüşleri, sorunların tespiti, onarımı, 5-6 bin lira fiyat, ödenecek tutar 0 TL rahat bir nefes :D
O kadar pişmanım ki keşke başka araba alsaydım diyo. Başta bakımı dışarda yapmayı planlıyodu araba gözünü korkutunca paşa paşa 700 lira yağ bakımına veriyor :D
Şimdi Burada Albea'lara, Dacia'lara, özellikle de Accent Era'lara sallayan arkadaşlar bir geri dursun artık derim. Yanlış mıyım :)

Nasıl farklı oluyor ya sebebi ne ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...