Radikal bi karar alıp birinci öğretim derslerine gitmeye karar verdim
Valla lise güzeldi be özlüyorum
Bu nasıl bi kafa isteği la karıştırma panpa bak viski olur konyak olur diğerlerini bunlara karıştırma o ikisini de ertesi gün içerik@EmreKRC bu arada bana bira, rakı, viski, konyak la gel
Asla karistirmam hepsinin kafasi farkli. icmedigim tek zaman araba kullanacagim zaman. zaten mutlu olacam niye iciyimBu nasıl bi kafa isteği la karıştırma panpa bak viski olur konyak olur diğerlerini bunlara karıştırma o ikisini de ertesi gün içerik
Bizim arabamız yoktu batak oynamaktan falan sıkıntı çıkıyodu116i yla okulun sokaginda 0 cizdigimiz
icin disipline gitmistik
Bizimde yoktu arkadaş ablasinda aşırmıştı arabada zaten bitik primacy3 ler vardı ooo ver yansınBizim arabamız yoktu batak oynamaktan falan sıkıntı çıkıyodu
Yan yan neslihanBizimde yoktu arkadaş ablasinda aşırmıştı arabada zaten bitik primacy3 ler vardı ooo ver yansın
Bide sey 2009 model atmosferik 1.6Yan yan neslihan
Bi de manuelse tam tokat manyağı yapmalıkBide sey 2009 model atmosferik 1.6
Otomatikti sadece 0 cizebiliyordukBi de manuelse tam tokat manyağı yapmalık
Virajda padul atiyodum az açıp sonra geri oturup kilit olmadigi icin icteki teker sariyorduBi de manuelse tam tokat manyağı yapmalık
Vay conenaRadikal bi karar alıp birinci öğretim derslerine gitmeye karar verdim
Bakalım ne kadar dayanıcamVay conena
Bakalım ne kadar dayanıcam
Her sabah sen erken kalkıp günaydın yazıyosun gönlüm yalnız bırakmaya razı gelmedi abiniye öyle bi fantezi
İşte manuel olsa tokatla devamı gelirdi şahinciler bile öyle yanlıyorVirajda padul atiyodum az açıp sonra geri oturup kilit olmadigi icin icteki teker sariyordu