Radikal bi karar alıp birinci öğretim derslerine gitmeye karar verdim 

Valla lise güzeldi be özlüyorum![]()
Bu nasıl bi kafa isteği la karıştırma panpa@EmreKRC bu arada bana bira, rakı, viski, konyak la gel![]()
Asla karistirmamBu nasıl bi kafa isteği la karıştırma panpabak viski olur konyak olur diğerlerini bunlara karıştırma
o ikisini de ertesi gün içerik
![]()
Bizim arabamız yoktu batak oynamaktan falan sıkıntı çıkıyodu116i yla okulun sokaginda 0 cizdigimiz
icin disipline gitmistik![]()
Bizimde yoktu arkadaş ablasinda aşırmıştıBizim arabamız yoktu batak oynamaktan falan sıkıntı çıkıyodu![]()
![]()
Yan yan neslihanBizimde yoktu arkadaş ablasinda aşırmıştıarabada zaten bitik primacy3 ler vardı ooo ver yansın
Bide sey 2009 model atmosferik 1.6Yan yan neslihan![]()
![]()
Bi de manuelse tam tokat manyağı yapmalıkBide sey 2009 model atmosferik 1.6![]()
OtomatiktiBi de manuelse tam tokat manyağı yapmalık![]()
Virajda padul atiyodum az açıp sonra geri oturup kilit olmadigi icin icteki teker sariyorduBi de manuelse tam tokat manyağı yapmalık![]()
Vay conenaRadikal bi karar alıp birinci öğretim derslerine gitmeye karar verdim![]()
Bakalım ne kadar dayanıcamVay conena![]()
Her sabah sen erken kalkıp günaydın yazıyosun gönlüm yalnız bırakmaya razı gelmedi abiniye öyle bi fantezi![]()
İşte manuel olsa tokatla devamı gelirdi şahinciler bile öyle yanlıyorVirajda padul atiyodum az açıp sonra geri oturup kilit olmadigi icin icteki teker sariyordu![]()