Ayıpsın reis varız abi bunlar oyun oynuyor gozlerini boyama cabası kanma bos vaatlere
Ayıpsın reis varız abi bunlar oyun oynuyor gozlerini boyama cabası kanma bos vaatlere
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ahahahabi çayla kandırdım zaten salla
Otoparka deniz getiracam @alfhonsoAyıpsın reis varız abi bunlar oyun oynuyor gozlerini boyama cabası kanma bos vaatlere
ben de varım beni seçin Hepinize araba alacam. bakımını ben yapacamOtoparka deniz getiracam @alfhonso
ben de varım beni seçin Hepinize araba alacam. bakımını ben yapacam
Gene insaflısın yav ben ikinci elde satarken bile vergi isterdimYa da durun başka bişi denicem nede olsa daha çok milleti süründüren yaranıyo benzin 8 lira mazot 6 lira olacak. lpgyi yasaklıcam 1600 - 2000 cc arası vergi %180 olacak
Yok yok o referandumda yapılacak simdilik o kadar yuklenmemek lazımGene insaflısın yav ben ikinci elde satarken bile vergi isterdim
Her beğeni bir hayır oyu demektir... Hadi gençlerYok yok o referandumda yapılacak simdilik o kadar yuklenmemek lazım
Siz boşverin sadece konuşanları. Biz yapıyoruz. Söyleyin o konuşanlara icraat göstersinler icraatHer beğeni bir hayır oyu demektir... Hadi gençler
Doğru yolu buldum panpa HDP PKK da hayır diyormuş onlara inat ewt
Hah şöylee goy goy biyere kadar da her yanımız tezek çukuru ne tarafa adım atacaz la harbidenDoğru yolu buldum panpa HDP PKK da hayır diyormuş onlara inat ewt
taktik maktik yok bam bam bamabi bir kaç taktik verde bizde öğrenelim bir şeyler
Knk hastaneye, kamu kuruluşlarına bi git sıra bekleyen insanlara bak sonra dersin ki iyi ki Hindistan gibi değiliz awk Muğla gibi turistik bi yerde bu kadar cahil varsa gerisini düşünemiyorumHah şöylee goy goy biyere kadar da her yanımız tezek çukuru ne tarafa adım atacaz la harbiden
M paket , FR paket , GT line , S line vb den fiyat farkı alınmayacak