@Koraykaya kanka popi mi olcaz onedio'da
bi an araba alamayıp böyle bi projeyle kafa sıyırcan gibi geldi abiarabayı hiç etmesine mi söveyim, mazda 626 olarak kaydetmiş ona mı söveyim, 91-93 arası üretilen gtsyi 85 model olarak kaydetmiş ona mı söveyim bilemedim bu ne la
asdkljasdklj tam olarak böyle bi kontrol vardı galiba o fotoları gösteriş için koydular demekki
koçum sen gelirken ben dönüyodum ayıktırıyım :dBugün Kosifler Bostancı'ya uğradım. Karşıma fabrika çıkışı patlıcan moru bir i8 çıktı. Araba tahminimce limited edition ve ilerde sağlam paralara satılacaktır.
@maximaorhan arşivine al istersen ilerde değerlenir belki.
Ooooo sende az değilmişsin geçen attigim makineler iyiydi ama dimi koray ile sana ilettiydim .koçum sen gelirken ben dönüyodum ayıktırıyım :d
Ekli dosyayı görüntüle 7677
yok foto galan gelmedi banaOoooo sende az değilmişsin geçen attigim makineler iyiydi ama dimi koray ile sana ilettiydim .
xdddd link atarsın yayına girinceAashdhashdhas süper olmuş.Benim ex gf dalga geçiyordu arabacı diye onedio da görünce mal olur herhalde
@Koraykaya la olum sen hani gönderdiydin .yok foto galan gelmedi bana
inşallah knk onay alırsa bu içerik tutar bence@Koraykaya kanka popi mi olcaz onedio'da
ben link attım oğllum sanada yolaldım ya @maximaorhan abi sana yollamıştım ya dm den link@Koraykaya la olum sen hani gönderdiydin .
Ahahsdhas ex extir ex kalır hacımxdddd link atarsın yayına girince
Abi bu Toyota reklamın şeyini çıkarıyor ya ne kadar saçma sapalak reklamlar yapıyolartıklayınca açılıyor yav
EX benim için sadece 2009 Kia Sorento'nun en üst donanımını belirtiyor galiba . Şaka bir yana uzun süredir sapım haaa .Ahahsdhas ex extir ex kalır hacım
Abi bu Toyota reklamın şeyini çıkarıyor ya ne kadar saçma sapalak reklamlar yapıyolar
Hele şuna bakTövbeler olsun ya
ben niye hatırlamıyom bi daha at bakimben link attım oğllum sanada yolaldım ya @maximaorhan abi sana yollamıştım ya dm den link