tükkanda olm araba binmeyeli ay olacakaha sattın mı?
isteyene satarız
hayırlı cumalar
tükkanda olm araba binmeyeli ay olacakaha sattın mı?
Yağni biz yukselcez şaka bir yana futbol ile gram alakam yoktur peder lden duyuyorum valla .ee yani
tükkanda olm araba binmeyeli ay olacak
isteyene satarız
hayırlı cumalar
Yağni biz yukselcez şaka bir yana futbol ile gram alakam yoktur peder lden duyuyorum valla .
özel mesaj sayfası bozuldu bende yazılanlar karışık görünüyor haberin olsn3 lira vereyim
özel mesaj sayfası bozuldu bende yazılanlar karışık görünüyor haberin olsn
inanmıyosan ss atiyim cnmküfrettim gelmedi mi
inanmıyosan ss atiyim cnm
tehdit-lan bak öyle bi ss atarım ki lig'den gönderimi düzenlemek zorunda kalırsın-tehditunutmuşsundur ss almayısadfasdfa
kim kimi koparıyortehdit-lan bak öyle bi ss atarım ki lig'den gönderimi düzenlemek zorunda kalırsın-tehdit
İnsan gerçekten hayret ediyor .
eskişehir göztepe maçından )
abi benim arkilerde orda valla ortam dehşet inşallah göz göz çıkar
eskişehir göztepe maçından )
abi benim arkilerde orda valla ortam dehşet inşallah göz göz çıkar
@pulusoglu didim adaya göre çok daha ucuzdur abi ev fiyatları falan 3 sene önce bizim tanıdık 2 katlı evi 50 bine aldı didimden yazlık tarzı
valla acayip değerlendi abi iyi zamanda aldı ama adaya göre yine ucuz denize sıfır davutlarda yazlık evler 700 800 binden başlıyor 1e kadar olanı gördümşu an 150den aşağı yok, 150bin olanı da fii mesafede
valla acayip değerlendi abi iyi zamanda aldı ama adaya göre yine ucuz denize sıfır davutlarda yazlık evler 700 800 binden başlıyor 1e kadar olanı gördüm
tabi abi tercih meselesi bizim ordakilerde genelde orayı tercih ederler nedendir bilinmezabi davutlarda kuşadasında denizi plajı sevmiyorum ben de
tabi abi tercih meselesi bizim ordakilerde genelde orayı tercih ederler nedendir bilinmez
aynen abi daha yakın 15 20 dakika didim 40 dakikadaha yakın değil mi ))
aynen abi daha yakın 15 20 dakika didim 40 dakika