Orhan abi bu Borusan'ın kendi sakladığı sıfır M5'ler M3'ler vardı bi ara onların fotoğrafı varmı acaba ?ben niye hatırlamıyom bi daha at bakim
Orhan abi bu Borusan'ın kendi sakladığı sıfır M5'ler M3'ler vardı bi ara onların fotoğrafı varmı acaba ?ben niye hatırlamıyom bi daha at bakim
bu tıpçı dilindeki ex' e bi gönderme mi varAhahsdhas ex extir ex kalır hacım
Hızlı giden atın b.ku seyrek düşer der babam daha yaşın neki ex cart curt olsun az sakin paşamEX benim için sadece 2009 Kia Sorento'nun en üst donanımını belirtiyor galiba . Şaka bir yana uzun süredir sapım haaa .
var ama şimdi harddiski flaan takmaya uğraşamam bi ara foto falan atarsam hatırlat bakayımOrhan abi bu Borusan'ın kendi sakladığı sıfır M5'ler M3'ler vardı bi ara onların fotoğrafı varmı acaba ?
Yaşa ya iyi yakaladın inceyibu tıpçı dilindeki ex' e bi gönderme mi var
tıpçı arkadaşlarım çok artık kulaklar aşinaYaşa ya iyi yakaladın inceyi
mobıle legends oynayın
ben cozemedımYaşa ya iyi yakaladın inceyi
ıstırırımoynamazsam nolur lan
Öyle deme valla kadıköy e falan cikiyom benim yasında herkes el ele kol kola insanın canı çekiyor ama işte bizde rc araba için servo arayalım anca .Hızlı giden atın b.ku seyrek düşer der babam daha yaşın neki ex cart curt olsun az sakin paşam
Öyle deme valla kadıköy e falan cikiyom benim yasında herkes el ele kol kola insanın canı çekiyor ama işte bizde rc araba için servo arayalım anca .
Napayim kizla birlikte Victoria's Secret'a gibi sutyen mi seçeyim abi .e sıkıntı orda zaten kız gelip sana rc araba için servoyu beraber arayalım demeyecek, sen kızlarla daha fazla vakit geçirecek birikime ulaşacaksın kızlarla takılacaksın
Millet kordonda okul çıkışı manitasıyla çimlerde takılırdı.Biz dersaneye koşardık geç kaldık diye.Her şey zamanında güzel.Bak mesela @pulusoglu abiye sınav yok bişi yok mobil lol atıyor.MUHTEŞEMÖyle deme valla kadıköy e falan cikiyom benim yasında herkes el ele kol kola insanın canı çekiyor ama işte bizde rc araba için servo arayalım anca .
11 dakika uzatma nedir ya
HaydaaaaNapayim kizla birlikte Victoria's Secret'a gibi sutyen mi seçeyim abi .
gözzzz gözzz göztepeeeeeSonunda gol be gol beee