hayattakı her planımı her hedefımı ulu orta yazmak zorundamıyımyat parası biriktirdiğini forumdan niye saklıyosun
hayattakı her planımı her hedefımı ulu orta yazmak zorundamıyımyat parası biriktirdiğini forumdan niye saklıyosun
hayattakı her planımı her hedefımı ulu orta yazmak zorundamıyım
Bu yat daha dogrusu ufak tekne olayınıda ulu orta yazmamıstım ama ıste torba degılkı buzeyım bosuna denmemısBence değilsin
Hacım hayat tetris gibidir demiş biri yerine uyan parça elbet gelir önemli olan geldiğinde telaşa kapılmamak by AloneCowboyBasmazsam en adi ....... bulacam ve basacam valla.
Bu yat daha dogrusu ufak tekne olayınıda ulu orta yazmamıstım ama ıste torba degılkı buzeyım bosuna denmemıs
Kanadada nikahı bas sonra gel bi de bana bas ceyko :ddBasmazsam en adi ....... bulacam ve basacam valla.
Hacim valla hemcinslerime basacak kadar şükür yokluğa düşmedim .Kanadada nikahı bas sonra gel bi de bana bas ceyko :dd
aleyküm selam kardeşim yeditepedemisin xdSelamunaleykum güzel kardeşim. Hayırlı geceler. Ben iletişime gecebilirim hanımefendi müsaitse.
aleyküm selam kardeşim yeditepedemisin xd
Lan almancacı ders içime 40 girmiş alüminyum ortalama 84.34 de kaldı Almanca 3 geliyo
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
fokof :hashdahdahds
Git konuş la takdir alanlara dil derslerinde kolaylık yapıyorlar yapmazlarsa onların ayıbı
Fazla gurur *** vurur krdşm o zaman diycek bişi yok Lisede aldığın her puan üniversiteye giderken yol su elektrik olarak geliyor ona göreNot dilenmem ben sfsgdhdh neyse önemli değil
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Fazla gurur *** vurur krdşm o zaman diycek bişi yok Lisede aldığın her puan üniversiteye giderken yol su elektrik olarak geliyor ona göre
Yok kardeşim dışarıdanımaleyküm selam kardeşim yeditepedemisin xd