Yılmaz Vural kedi olalı bi fare tuttu
Sonra niye sevgilim yokMotor1'e test için i20 1.4 CRDi gelmiş gırtlak yarın çekime gidecez araç hakkında merak ettiğiniz birşey varsa sorabilirsiniz .
Valla araba test etmenin kızlardan daha çok heyecan verdiği kesin. Hepsi saçma saçma şeyler içindeler yok şu festival yok şu bar ula ramazan daa bi yerinde dur.Sonra niye sevgilim yok
NaberMaraba
Söylemem sen de yaparsın
Onların da kendi kültürlerinden kaynaklanan milyon tane rahatsız olacağın konu olacak.Mental relationship olgunluğuna ermen gerek gtep.Kızlar ile elhamdülillah muhabbet ediyoruz ama o aşamaya gelecek ya 1 yada 2 kız var kaldı ki onlarsa beni istemiyor. Valla hiçbiri düzgün değil abi ondan dolayı nefret ediyorum "Ülkemizdeki" kızlardan. Bakalım gelecek ay diğer milletlerden bir çok kızla tanışacağım onlar nasıl görecez ama bahse varirim hepsi bizimkilerden kat kat kaliteli, bilgili ve kültürüdür.
Bir kismida Hyundai ve Kia Erkeklerine merak salmisValla araba test etmenin kızlardan daha çok heyecan verdiği kesin. Hepsi saçma saçma şeyler içindeler yok şu festival yok şu bar ula ramazan daa bi yerinde dur.
Kaptansın abi big boss gibi hayal ediyorum senizekalıyım ama ameleyım varmıydı ? zorlarsam o kısma gırebılırım
Haydaaa ben yokken anlatmışsındır yeni katılanlara tekrar anlat abiAnlatmadığım şey kalmadı yav
Onların da kendi kültürlerinden kaynaklanan milyon tane rahatsız olacağın konu olacak.Mental relationship olgunluğuna ermen gerek gtep.
Sana reçete:
Aşık ol bi depresyona gir çık olcan sen
Düşüncelerinin ve hayatının taraftarlığını yapma ; karşındakinin görüşlerine, karakterine saygılı ol
Wonderkid adamsın zamanını bekle yoksa başımıza Beşiktaşlı Batuhan gibi olucan
Abi tavsiyesi
O da doğru ''baba akü yok'' gibi oldu.Girin ortamlarına hacım.Dur bir madde daha eklemem lazımDoktur kız yok kızz afdfhfjdh neyse Ramazandayız
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi