Sinan olsaydi yapardim icinde
Editörler çekime gidiyodu herhqlde
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Sinan olsaydi yapardim icinde
hadi ya tüh be. 156lara baktın mı?147 yalan oldu beyler, bana yine hüsran bana yine hasret var
hadi ya tüh be. 156lara baktın mı?
Keşke düşünmesine fırsat kalmadan alabilseydinizbakmadım da baktırdım hepsi birbirinden leş çıktı . 147 sahibi zaten satmak istemiyordu ben ısrar edince fiyat verdi. Adam düşünmüş haliyle satmayacağım diyor. Beklemeye geçtim bakalım düşen olursa kafama göre çökeceğim
Keşke düşünmesine fırsat kalmadan alabilseydiniz
@alfhonso hayırlısı olsun Alfa dışında beğendiğin araç yok mu hiç beya
Sadece Denizli den baktığın için zorlanıyorsun herhalde abi Antalya dan falan da bak istersen.hayırlısı yav olmaz mı golf4 falan da bakınıyorumda bugünlerde hep alfa düştü önüme
Bakalım ya hayırlısı
Sadece Denizli den baktığın için zorlanıyorsun herhalde abi Antalya dan falan da bak istersen.
Adımı tabelalara bile yazmışlar allahım bu ne sevgidirBusted
Adımı tabelalara bile yazmışlar allahım bu ne sevgidir
Sahibiyle konuş abi ben bankada çalışan birine götürdüm aracı bir kere mesela mesai saatindeydi. Aracı satan kişi de boşsa yardımcı olur. Bu saatlerdede gelip gören oldu benim arabayı.yav sadece denizliden bile bakamıyom aha anca geldim eve işte bu saatten sonra nası olcaksa
Sahibiyle konuş abi ben bankada çalışan birine götürdüm aracı bir kere mesela mesai saatindeydi. Aracı satan kişi de boşsa yardımcı olur. Bu saatlerdede gelip gören oldu benim arabayı.
O zaman sıkıntıbenim işyeri şehir merkezine 35 km yav bakalım bi ayar çekicem ya acele etmeyeceğim haftasonuna doğru falan bakarız tekrar
Shdhdjd öyle bir şey varsa ben de alayım. Antalya dan falan gözübe kestirdiğin araç olursa ben de bakar yardımcı olurum abi sana ama pek anlamam ben arabadan
bunu alayım daha iyi valla kafa rahat