Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen panpa kamera açısı, ses denemesi falan yapıyorum. Sesi güzel almıyor durduğu yer ve kalitesinden dolayı ama zamanla yapıcaz bişiler :D
Sandalyede oturur gibi çıkmış knk biraz :D
Bak bunları da eskiden ben denemiştim videolardan kareler.
1. babamın yanında çalışırken öğlen tatilini arabayla gezerek değerlendiriyordum arka orta koltuk kafalığına koymuştum kamerayı biraz uzak olsada fena görüntü olmamıştı :D
_20170605_224958.JPG

2. de arkadaşın Megane ile gazlarken ön yolcu koltuğunun kafalığına sıkıştırmıştım koltukta bende oturduğum halde güzel görüntü çıktı en iyisi bu sanırım birde sürücü koltuğunun kafalığına takıp omuz açısından çekim yapmayı deniyeceğim :D
Yolcu koltuğunda ki mavili ben :P
_20170605_225212.JPG

Son düzenleme:
1. babamın yanında çalışırken öğlen tatilini arabayla gezerek değerlendiriyordum arka orta koltuk kafalığına koymuştum kamerayı biraz uzak olsada fena görüntü olmamıştı :D
Ekli dosyayı görüntüle 7684

2. de arkadaşın Megane ile gazlarken ön yolcu koltuğunun kafalığına sıkıştırmıştım koltukta bende oturduğum halde güzel görüntü çıktı en iyisi bu sanırım birde sürücü koltuğunun kafalığına takıp omuz açısından çekim yapmayı deniyeceğim :D
Ekli dosyayı görüntüle 7685
abi bunlar bildiğin "araba kaçırdım" video açısı:D

Napiyim oturuyom ders çalışmayı düşünüyorum ama uygulayamadım daha.
Son 1 ayımı özetledin nskfksmf

Ekli dosyayı görüntüle 7684

Ekli dosyayı görüntüle 7685
Koltuk en aşağıda duruyor onu en yükseğe alıp biraz da sırtlığı dikleştirirsem sorun çözülür :D
Bu geçen sene telefonla çektiğim bi videodan :D karlar <3 esp lambası
2016-01-21 10.15.28 1.jpg

Son 1 ayımı özetledin nskfksmf

Koltuk en aşağıda duruyor onu en yükseğe alıp biraz da sırtlığı dikleştirirsem sorun çözülür :D
Bu geçen sene telefonla çektiğim bi videodan :D karlar <3 esp lambası
Ekli dosyayı görüntüle 7686

20 bin abone özel caddyi kaçırdım bakkala diye yanladım kafadan kayıp ön takımı dağıttım

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi

Peder beni sopayla kovaladı aksı kırdım eve almadı KÜFÜRLÜ 1080P

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi

çok konuştuk bunları dur gidiyim biraz güleyim :D:D

ASALET KUTLU BU EL FRENİ SANA GELSİN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...