Bu mendil gibi bir şey ya@AYUU cama su kaydırıcı olarak jetseal attıydım mükemmel ya silecek açmadan yol alıyorsun gözlük camlarına da yaptım sdffhdgd
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Bu mendil gibi bir şey ya@AYUU cama su kaydırıcı olarak jetseal attıydım mükemmel ya silecek açmadan yol alıyorsun gözlük camlarına da yaptım sdffhdgd
düşündüm de akar falan diye eledim. Akmaz yaniCd kalemi
Bu mendil gibi bir şey ya
Sandalyede oturur gibi çıkmış knk birazAynen panpa kamera açısı, ses denemesi falan yapıyorum. Sesi güzel almıyor durduğu yer ve kalitesinden dolayı ama zamanla yapıcaz bişiler
abi bunlar bildiğin "araba kaçırdım" video açısıSandalyede oturur gibi çıkmış knk biraz
Bak bunları da eskiden ben denemiştim videolardan kareler.
1. babamın yanında çalışırken öğlen tatilini arabayla gezerek değerlendiriyordum arka orta koltuk kafalığına koymuştum kamerayı biraz uzak olsada fena görüntü olmamıştı
Ekli dosyayı görüntüle 7684
2. de arkadaşın Megane ile gazlarken ön yolcu koltuğunun kafalığına sıkıştırmıştım koltukta bende oturduğum halde güzel görüntü çıktı en iyisi bu sanırım birde sürücü koltuğunun kafalığına takıp omuz açısından çekim yapmayı deniyeceğim
Ekli dosyayı görüntüle 7685
Takipte kalın 50 layka badinaj vidyosu gelcekabi bunlar bildiğin "araba kaçırdım" video açısı
Takipte kalın 50 layka badinaj vidyosu gelcek
AynenEn mantıklısı sola koyucan @Yasin Aygun nun yaptığı gibi
Son 1 ayımı özetledin nskfksmfNapiyim oturuyom ders çalışmayı düşünüyorum ama uygulayamadım daha.
Koltuk en aşağıda duruyor onu en yükseğe alıp biraz da sırtlığı dikleştirirsem sorun çözülürSandalyede oturur gibi çıkmış knk biraz
Bak bunları da eskiden ben denemiştim videolardan kareler.
1. babamın yanında çalışırken öğlen tatilini arabayla gezerek değerlendiriyordum arka orta koltuk kafalığına koymuştum kamerayı biraz uzak olsada fena görüntü olmamıştı
Ekli dosyayı görüntüle 7684
2. de arkadaşın Megane ile gazlarken ön yolcu koltuğunun kafalığına sıkıştırmıştım koltukta bende oturduğum halde güzel görüntü çıktı en iyisi bu sanırım birde sürücü koltuğunun kafalığına takıp omuz açısından çekim yapmayı deniyeceğim
Ekli dosyayı görüntüle 7685
Son 1 ayımı özetledin nskfksmf
Koltuk en aşağıda duruyor onu en yükseğe alıp biraz da sırtlığı dikleştirirsem sorun çözülür
Bu geçen sene telefonla çektiğim bi videodan karlar <3 esp lambası
Ekli dosyayı görüntüle 7686
Bu iyiymiş yalnız kaç para bundan saralım bi taneAynen
Şöyle bi zımbırtı iş görür aslında he
BABAM ARADI AZAR YEDİM(KÜFÜRLÜ)20 bin abone özel caddyi kaçırdım bakkala diye yanladım kafadan kayıp ön takımı dağıttım
BABAM ARADI AZAR YEDİM(KÜFÜRLÜ)
çok konuştuk bunları dur gidiyim biraz güleyimBu iyiymiş yalnız kaç para bundan saralım bi tane
http://urun.n11.com/tripod-ve-monop...ek-portatif-akrobatik-stand-tripod-P118888301Bu iyiymiş yalnız kaç para bundan saralım bi tane
http://urun.n11.com/tripod-ve-monop...ek-portatif-akrobatik-stand-tripod-P118888301
SİZİN İÇİN YANLADIM LASTİKTEN SES GELDİ +20K
Ehliyetsiz yaptığı için sağlam bir sopa haketsede bu çocuğun çabasını takdir ediyorum Çok komik ya adasdadssadadsad10 BİN LİKE özel yanladım lastikler BİTTİ parça KOPTU peder s**ecek
Peder beni sopayla kovaladı aksı kırdım eve almadı KÜFÜRLÜ 1080P
http://urun.n11.com/tripod-ve-monop...ek-portatif-akrobatik-stand-tripod-P118888301
SİZİN İÇİN YANLADIM LASTİKTEN SES GELDİ +20K
çok konuştuk bunları dur gidiyim biraz güleyim