Sahur hazırlıgı beni bekler
Hayırlı sahurlarınız olsun gençler
Hayırlı sahurlarınız olsun gençler
Dogum günün kutlu olsun şekerim
@DuzboruDownpipe
@DuzboruDownpipe ooo panpaa doğum günün kutlu olsun mutlu, bol gazlamalı, kazasız belasız yıllar geçirirsin inşallah
Doğum günün kutlu olsun kardeşş nice mutlu senelere @DuzboruDownpipe
Mutlu yıllar bro @DuzboruDownpipe
@DuzboruDownpipe mutlu yıllar krdşm sevdiklerinle beraber nice sağlıklı mutlu yıllara
Hepinize teşekkür ederim beyler sağolun valla.Bu doğumgünü nerden gözüküyo hacılar yav ben bulamadımselaaaaaamınaleyküm cümleten. saat 8de uyumuşum, az önce kalktım sahurumu yaptım geri yatıyorum. sabah görüşürüz Dünyanın uykusunu uyudum ya la.
Öneriler için teşekkürler bu arada arkadaslar
Bi de forumun ele avuca sığmayan sürekli bi atraksiyon bi macera içersinde beni dellendiren düzborusu @DuzboruDownpipe doğum günün kutlu olsun hacım sevdiklerinle nice huzurlu senelerin olsun
@DuzboruDownpipe doğum günün kutlu olsun poğçaların poğçası panpam benim. Umarım huzurlu, sağlıklı, başarılı ve TDI'lı bir yıl geçirirsin .
Kim o yaArkadaşlar ben görmeyeli forum nolmuş ya, ortalıkta Bilal Meşe'nin gırtlağına sarılan Arda Turan gibi arkadaşlar var. Girip baktığım konuların anası ağlatılmış, bu nedir ya.
Güzel hatırlattın, bu forumun engelleme gibi bir özelliği vardı değil mi Görmek istemiyorsam engelleyeyim. Sonra muhabbete bodozlama dahil olup mapus yatmak, tatile gitmek varKim o ya
Birader alıcı mısın? Değilsen dükkanın önünü kapamahttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-saab-saab-9-5-turbo-aero-4wd-441952436/detay
@berkertekin Abi Lütfen su Saab hakkindaki yorumlarini bizimle paylas