Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selaaaaaamınaleyküm cümleten. saat 8de uyumuşum, az önce kalktım sahurumu yaptım geri yatıyorum. sabah görüşürüz :D Dünyanın uykusunu uyudum ya la.

Öneriler için teşekkürler bu arada arkadaslar

Bi de forumun ele avuca sığmayan sürekli bi atraksiyon bi macera içersinde beni dellendiren düzborusu @DuzboruDownpipe doğum günün kutlu olsun hacım sevdiklerinle nice huzurlu senelerin olsun :)

Dogum günün kutlu olsun şekerim:)
@DuzboruDownpipe
@DuzboruDownpipe ooo panpaa doğum günün kutlu olsun mutlu, bol gazlamalı, kazasız belasız yıllar geçirirsin inşallah :D :D
Doğum günün kutlu olsun kardeşş nice mutlu senelere @DuzboruDownpipe
@DuzboruDownpipe Nice mutlu saglıklı yıllara :*

edit. p i
@DuzboruDownpipe mutlu yıllar krdşm sevdiklerinle beraber nice sağlıklı mutlu yıllara :)
Kardeşim doğum günün kurlu olsun. Allah nice güzel yaşlar nasip etsin. :) :)

@DuzboruDownpipe
selaaaaaamınaleyküm cümleten. saat 8de uyumuşum, az önce kalktım sahurumu yaptım geri yatıyorum. sabah görüşürüz :D Dünyanın uykusunu uyudum ya la.

Öneriler için teşekkürler bu arada arkadaslar

Bi de forumun ele avuca sığmayan sürekli bi atraksiyon bi macera içersinde beni dellendiren düzborusu @DuzboruDownpipe doğum günün kutlu olsun hacım sevdiklerinle nice huzurlu senelerin olsun :)
Hepinize teşekkür ederim beyler sağolun valla.Bu doğumgünü nerden gözüküyo hacılar yav ben bulamadım :)

Birader alıcı mısın? Değilsen dükkanın önünü kapama :D
Valla tam hayran hayran bakıyordum, içinde Opel direksiyonunu görünce gözüm seğirmeye başladı. Sonra far ve silecek kumandalarını filan da ortak görünce tansiyonum düştü. :( Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bizi aydınlatabilirse süper olur. Araba çok temiz ama açık söyleyeyim Opel ile altyapıda da ortaklığı varsa ben uzak dururum bu arabadan. Ortaklıkları Tempra ile Ferrari kadarsa kabul ederim, alınır :)
Diyelim ki ben Opel markasına güveniyorum, o parayı model yılı daha yeni ve hala üretim yapan bir markanın modeli olan Insignia'ya veririm :) Saçma bir telefon tutucu takılıp havalandırma ızgarası kırılsa, yenisini bulmak dert olur bunun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...