Tişkürler panpaHepsinde yok diye biliyorum
Tişkürler panpaHepsinde yok diye biliyorum
Shdjdba araba Accentti attım ben bunu troll konusunaEkli dosyayı görüntüle 7692
Türk halkının coilover'la imtihanı
Arabamla dalga geçerseniz öyle olurUlan ne iştah kaldı ne birşey sahurda su iftarda çorba içiyorum daha da bir şey yiyesim gelmiyor
Dedem faceden arkadaşlık isteği yollamış bakıp bakıp gülüyorum ya
Aynen ama rengi güzelmiş nskdksmfShdjdba araba Accentti attım ben bunu troll konusuna
Valla ben jantları da beğendimAynen ama rengi güzelmiş nskdksmf
Aynı görüntüyü ilandan da bekliyorum o da yamuk çıkarsa Antatalya ya gel 2 tur verim sür
Ay oldu elime direksiyon almadım parçalarım bakAynı görüntüyü ilandan da bekliyorum o da yamuk çıkarsa Antatalya ya gel 2 tur verim sür
Neyini parçalıycan olmAy oldu elime direksiyon almadım parçalarım bak
Panpa hunharca tapa gaz gezmek istiyorum pandüle doymak istiyorum kesici müziğiyle gezmek istiyorum hafif kumlu bir yerde el frenini öttürmek i...Neyini parçalıycan olm
Yarım açıdan gitmek lazım jsmxmsm
Araba daynoda 60 hp çıktı knk egzozda sıkıntılarım var shsjfjfgdPanpa hunharca tapa gaz gezmek istiyorum pandüle doymak istiyorum kesici müziğiyle gezmek istiyorum hafif kumlu bir yerde el frenini öttürmek i...
60 beygir mi hmmm bilmiyorum benim dişimin kavuğuna yetceni .s.sAraba daynoda 60 hp çıktı knk egzozda sıkıntılarım var shsjfjfgd
Shdjdjd zaten böyle eski hafif araba kullanmadıysan sana yeter60 beygir mi hmmm bilmiyorum benim dişimin kavuğuna yetceni .s.s
Accent kullanmışlığımız var pampaShdjdjd zaten böyle eski hafif araba kullanmadıysan sana yeter
110bg 240nm torq 1200kg <360 beygir mi hmmm bilmiyorum benim dişimin kavuğuna yetceni .s.s