110bg 240nm torq 1200kg <3
110bg 240nm torq 1200kg <3
Şuan spiral boruda kaçak var ve bujiler ömrünü doldurdu bir de devirsiz kullanıyorum az kullanıyorum bunları yaptırsam iki gazlasam 75 olur gibime geliyorAccent kullanmışlığımız var pampa
Bi an plakalikya yazıyor zannettim allah affetsin .
Kanka hiç foto atmıyosun insan merak ediyor hergün gördüğümüz araba olmasına rağmen110bg 240nm torq 1200kg <3
yakışıklım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa <33
knk millet bmw, vw, audi vs paylaşıyo utanıyom :SKanka hiç foto atmıyosun insan merak ediyor hergün gördüğümüz araba olmasına rağmen
1.5 dizel Eram olsa gurur duyardım valla harbiden 100 den sonra iyi yürüyor diğer b sınıfı araçlar öyle değilknk millet bmw, vw, audi vs paylaşıyo utanıyom :S
valla torku yüksek olduğu için peygamber vitesine takıyom otomatik gibi geziyorm1.5 dizel Eram olsa gurur duyardım valla harbiden 100 den sonra iyi yürüyor diğer b sınıfı araçlar öyle değil
Ahahsjdjfjsdvalla torku yüksek olduğu için peygamber vitesine takıyom otomatik gibi geziyorm
araçta koltuk ısıtma var mı peki
17 litre yakanlar burda mı @pulusoglu
Sadece avm ye gittik ha yer de aradık o kadar
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
An itibariyle kaptan
araçta koltuk ısıtma var mı peki
Artan mazotu yakıp ısınıyolarmış nsnfmsmfaraçta koltuk ısıtma var mı peki
Artan mazotu yakıp ısınıyolarmış nsnfmsmf
Aman diyim eko kasıcam diye dpf tıkamayın tıkarlar valla 6 aylık mazot parasını
Aman diyim eko kasıcam diye dpf tıkamayın tıkarlar valla 6 aylık mazot parasını
@pulusoglu abi V6 Amarok şehir içi 9.5 yakıyor be hemde 550nm tork var yani allah sana sabır versin .Şaka falan da @pulusoglu Mirkan Abi nin G.Cherokee daha az yakıyor be