Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaptan 50 liralık ile şehir içi 210-220 km gidiliyo rahatça.Sen bilmezsin.

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi

Birader alıcı mısın? Değilsen dükkanın önünü kapama :D
Valla tam hayran hayran bakıyordum, içinde Opel direksiyonunu görünce gözüm seğirmeye başladı. Sonra far ve silecek kumandalarını filan da ortak görünce tansiyonum düştü. :( Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bizi aydınlatabilirse süper olur. Araba çok temiz ama açık söyleyeyim Opel ile altyapıda da ortaklığı varsa ben uzak dururum bu arabadan. Ortaklıkları Tempra ile Ferrari kadarsa kabul ederim, alınır :)
Diyelim ki ben Opel markasına güveniyorum, o parayı model yılı daha yeni ve hala üretim yapan bir markanın modeli olan Insignia'ya veririm :) Saçma bir telefon tutucu takılıp havalandırma ızgarası kırılsa, yenisini bulmak dert olur bunun :D
Opel Insignia ile ayni alt yapi. Ama söyle birsey var ; Mekanik olarak ortak parca oldugu icin mekanik parcalardan durumu kurtardik :D Ama göve parcalari peki ?

vallahı beyler alırkende bılıyordum temız opulecegımı lakın koltuk ısıtmasıydı katlanır aynası kor noktası derken oyuncakları cok cekıcı gelmıstı . hepınıze cevap verıyorum artık tam bır fıkırtepelı sozu ıle aslan besleyen yemını dusunmez. arac c segmentı ama caktırmayın anladınız sız

@pulusoglu abi V6 Amarok şehir içi 9.5 yakıyor be hemde 550nm tork var yani :cool::cool: allah sana sabır versin :(.
Kaptan 50 liralık ile şehir içi 210-220 km gidiliyo rahatça.Sen bilmezsin.

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
benım rekorum tek uzun yol adamlar sehır dısı az yaksın dıye cabalamıslar 5 leri cok rahat goruyor. sehır ıcınde ölümcül
ha soyle dıyeyım karma kullanımla 70 kmde 30 lıra yakıyorum

vallahı beyler alırkende bılıyordum temız opulecegımı lakın koltuk ısıtmasıydı katlanır aynası kor noktası derken oyuncakları cok cekıcı gelmıstı . hepınıze cevap verıyorum artık tam bır fıkırtepelı sozu ıle aslan besleyen yemını dusunmez. arac c segmentı ama caktırmayın anladınız sız
Bakin beyler bu tablo donanım ile nasıl araba satılırın tablosu :D:D.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...