Kaptan 50 liralık ile şehir içi 210-220 km gidiliyo rahatça.Sen bilmezsin.
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Opel Insignia ile ayni alt yapi. Ama söyle birsey var ; Mekanik olarak ortak parca oldugu icin mekanik parcalardan durumu kurtardik Ama göve parcalari peki ?Birader alıcı mısın? Değilsen dükkanın önünü kapama
Valla tam hayran hayran bakıyordum, içinde Opel direksiyonunu görünce gözüm seğirmeye başladı. Sonra far ve silecek kumandalarını filan da ortak görünce tansiyonum düştü. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bizi aydınlatabilirse süper olur. Araba çok temiz ama açık söyleyeyim Opel ile altyapıda da ortaklığı varsa ben uzak dururum bu arabadan. Ortaklıkları Tempra ile Ferrari kadarsa kabul ederim, alınır
Diyelim ki ben Opel markasına güveniyorum, o parayı model yılı daha yeni ve hala üretim yapan bir markanın modeli olan Insignia'ya veririm Saçma bir telefon tutucu takılıp havalandırma ızgarası kırılsa, yenisini bulmak dert olur bunun
@pulusoglu abi V6 Amarok şehir içi 9.5 yakıyor be hemde 550nm tork var yani allah sana sabır versin .
benım rekorum tek uzun yol adamlar sehır dısı az yaksın dıye cabalamıslar 5 leri cok rahat goruyor. sehır ıcınde ölümcülKaptan 50 liralık ile şehir içi 210-220 km gidiliyo rahatça.Sen bilmezsin.
he tabı canım arabayı atcam sızı bulmayacam dımı nasılsa hepınız teker teker nerede ne yapıyorsunuz bellı ılk ceyhunla pip vurucamOlum gavura vurur gibi vuruyonuz yapmayın etmeyin kaptan arabayı denize atacak en sonunda
benım rekorum tek uzun yol adamlar sehır dısı az yaksın dıye cabalamıslar 5 leri cok rahat goruyor. sehır ıcınde ölümcül
ha soyle dıyeyım karma kullanımla 70 kmde 30 lıra yakıyorum
Bakin beyler bu tablo donanım ile nasıl araba satılırın tablosu .vallahı beyler alırkende bılıyordum temız opulecegımı lakın koltuk ısıtmasıydı katlanır aynası kor noktası derken oyuncakları cok cekıcı gelmıstı . hepınıze cevap verıyorum artık tam bır fıkırtepelı sozu ıle aslan besleyen yemını dusunmez. arac c segmentı ama caktırmayın anladınız sız
Aman abi pip vur başka bişey vurmada mazallah (demesem olmazdı kusura bakmayın valla kaptanım sende alınmayasın sakın espiri yapıyorum)he tabı canım arabayı atcam sızı bulmayacam dımı nasılsa hepınız teker teker nerede ne yapıyorsunuz bellı ılk ceyhunla pip vurucam
Çok yakar abi buralara kadar gelince cebine yazık :dddhe tabı canım arabayı atcam sızı bulmayacam dımı nasılsa hepınız teker teker nerede ne yapıyorsunuz bellı ılk ceyhunla pip vurucam
fena kandırıldım ceyhun zamanında ama degdı be kendımce. 2011 model arac kullanıyorum 2017 olanlarda olup da bende neden yok dıye ımrendıgım az sey olduBakin beyler bu tablo donanım ile nasıl araba satılırın tablosu .
o downpipe içindi ya ben ona pip diyorum sonuna bir i daha koyAman abi pip vur başka bişey vurmada mazallah (demesem olmazdı kusura bakmayın valla kaptanım sende alınmayasın sakın espiri yapıyorum)
valla bugune kadar sagolsun peder ara ara çıldırdı ama mecbur okula gidip gelmede kullandım zamanla alıstı adam sımdı ben kendım karsılıyorumÖh 70 km ye 30 lira mı[emoji33]İstasyon sahibi akraba var mı ya
Senin multimedya sisteminde sesi açıp kapadıkça yanan ledlere hayranım ya allah nazar değdirmesin.fena kandırıldım ceyhun zamanında ama degdı be kendımce. 2011 model arac kullanıyorum 2017 olanlarda olup da bende neden yok dıye ımrendıgım az sey oldu
amın amın ceyhuncum tesekkur ederımSenin multimedya sisteminde sesi açıp kapadıkça yanan leşlere hayranım ya allah nazar değdirmesin.
valla bugune kadar sagolsun peder ara ara çıldırdı ama mecbur okula gidip gelmede kullandım zamanla alıstı adam sımdı ben kendım karsılıyorum
gecen seneye kadar aylık 600 benzıne gıdıyordu bendeBizim araba günde 60-70 km arası yapıyor ortalama Mazda 3 ümüz olsa günde 25-30 tl benzine verecez sfsgdgdg
senı hıc sevmıyorum sen baslattın hep bakKaptan bizim caddy de hardcore şehir içi trafikte 10 yakıyor normali de 7.5 zaten aslında senin tüketim çok değil