Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu şu sitede çok affedersiniz şu arabayı beğenen bile var, ona bile o kadar gülmüyorlar. :)
Ekli dosyayı görüntüle 7734
Siz öyle bir başlık açın, yardımcı olmaya çalışırız illaki :)

Ticariler benim de aklıma geldi ama İstanbul'da ulaşımı çok fazla sekteye uğratabilir. Station Wagon arabalarla mpv'leri hala sizin için alınabilir olarak görüyorum. O yüzden detaylı beklentileri sormuştum, ona göre daha spesifik modeller ön plana çıkabilir. Hatta istekler fazla ilginç olursa nokta atışı model bile belirleyebilirsiniz. :)
Yoo ben gülüyorum:D

Doktorum yav kulak yıkatmak hakkında ne düşünüyorsun zararlı mı faydalı mı :D
Ya doktor kulak demişken. Kulakları

Aaa ben sizi samsunda diye hatırlıyorum nedense. İstanbulda ticari araba dediğiniz gibi 1.köprü vs sıkıntı belki ona alternatif avrasya tüneli olabilir ama yolu uzatıyor mu bilmiyorum. Binek olarak satılan doblo'lar var onlara da bakabilirsiniz. Ama ben de berker abiye katılıyorum mpv ya da station vagon modellerle daha rahat edersiniz gibi geliyor. Bi de bütçe ne kadar ona göre biz de ilan bakarız
Mesajda eski mesaj kalmış jdmfkdkdmf

videolar biraz ondan bundan takılıyor sadece :D Bu 520nin videonun yarısı bi önceki videoda mesela, onu bi düzene oturtmaları lazım :D 12bin liraya yapmışlar ama valla iyi ya
Aynen videolar güzel ama o düzen işi oturması lazım bölük pörçük ilerliyor :D
Ya bi de fiyatları biliyor musunuz? Mesela ben gittim arabayı mat askeri yeşil kaplatıcam öyle afilli şeyler detay çalışmalar istemiyorum diyelim kaç paraya yapıyorlar?

Aynen videolar güzel ama o düzen işi oturması lazım bölük pörçük ilerliyor :D
Ya bi de fiyatları biliyor musunuz? Mesela ben gittim arabayı mat askeri yeşil kaplatıcam öyle afilli şeyler detay çalışmalar istemiyorum diyelim kaç paraya yapıyorlar?

bu bmwdeki gibi atraksiyonlu renkler istemediğin sürece 4bin lira 5bin lira falan bildiğim kadarıyla :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...