@alfhonso abi senin araba 35 ALF 13 mü plaka ?
Abi tek sen seviyorsun onu bak bence hic genellestirmeYahu şu sitede çok affedersiniz şu arabayı beğenen bile var, ona bile o kadar gülmüyorlar.
Ekli dosyayı görüntüle 7734
Siz öyle bir başlık açın, yardımcı olmaya çalışırız illaki
Ticariler benim de aklıma geldi ama İstanbul'da ulaşımı çok fazla sekteye uğratabilir. Station Wagon arabalarla mpv'leri hala sizin için alınabilir olarak görüyorum. O yüzden detaylı beklentileri sormuştum, ona göre daha spesifik modeller ön plana çıkabilir. Hatta istekler fazla ilginç olursa nokta atışı model bile belirleyebilirsiniz.
Bide benAbi tek sen seviyorsun onu bak bence hic genellestirme
@alfhonso klavye elime geldi.Ürün orjinal geldi.Dün 4 de aldım hemen kargoya verildi ve ürün elime geçti.Şu anlık gayet iyi.
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Abi tek sen seviyorsun onu bak bence hic genellestirme
@TheAMG56 varmis bideyok yahu bi kaç kişi daha vardı
ya abi yemin ediyorum sabah falan yazsaydın giderdim. Çok geç oldu şimdi çıksam bile yetişemem. Ayrıca bizimkilerden izin almak daha sıkıntıSelam beyler,
biraz son dakka oldu ama FB-BJK basketbol, sampiyonluk serisi ilk macina bu aksam 20:00 de Ulker Arena da, locadan 2 tane biletim var.
@sinan bey le gidecektik ama son dakika isi ciktigi icin gelemicek.
Gelmek isteyen varsa bana ozelden yazsin...
Ekli dosyayı görüntüle 7735
Zaten kontenjani doldurduk kardesim, bir dahakine insallahya abi yemin ediyorum sabah falan yazsaydın giderdim. Çok geç oldu şimdi çıksam bile yetişemem. Ayrıca bizimkilerden izin almak daha sıkıntı
Bizim evin önüne park etmişte dedim acaba aynı araba mıcıx henüz benim değil ama 20 alf 38
Kim geliyor abiZaten kontenjani doldurduk kardesim, bir dahakine insallah
Bizim evin önüne park etmişte dedim acaba aynı araba mı
tam benlik yapcam yüzcem içinde dayı gibi