fazla su içmekten şu an şişik haldeyim zzaten asdfadsf
Abim sen de her gün birine bu soruyu soruyorsun Hem saat 4buçukta hepiniz uyuyordunuzAbi sen gece 3 dede uyumuyon sabah da uyanıksın @alfhonso
Ahhahah yok abi dün bu soruyu bana Hakan Abi sorduda ben de ona sordum 12 de yattım ben dünAbim sen de her gün birine bu soruyu soruyorsun Hem saat 4buçukta hepiniz uyuyordunuz
Yuh. Yok artık. Gerçek mi bu? FotoFotoşok olmasın
Bu gerçekse yer yerinden oynar...
Valla strofor'u yıllarca koltukları katlayıp Ford Fiesta ile bile taşıdım Tam beklentileri ebatlarıyla filan biraz daha net belirtmek gerek.
Captiva'nın makyajlı versiyonlarında dokunmatik ekranlı geri görüş kameralı modeli de var. Bilemiyorum belki dediğiniz modellere de takılıyordur servis tarafından. Büyük rahatlık oluyor. 10 lt'yi isteseniz de pek geçemezsiniz. Araba Eco mod'da çalışıyor zaten. Ben onu kapatıp biraz kasap modunda gazlayınca geçebilmiştim 10'u.
Duster kullan-at tarzı bir araba. Tam gayrimenkul değerlemeci, haritacı arabası. Acımadan araziye bozuk yola vurma arabası. Genişlik çok çok fazla değil. Konfor da çok vasat. Eğer zemini yerden yüksek araç şart değilse MPV'lere de göz atabilirsiniz. Renault Scenic, Ford C-Max vb...
Detaylı beklentileri, bütçeyi filan da belirtip aşağıdaki başlığın altına konu açarsanız daha farklı görüşlerden aklınıza en çok yatanı değerlendirirsiniz.
https://www.otopark.com/forum/forums/otomobil-seçimi.10/
(Oh be sonunda biri kibar olma çabasına girmeden yazdı sağolasın)Abla al bi 2.0tdi caddy keyfine bak hem altı yüksek hem sürüş konumu yüksek hangar gibi de bagaj var arka koltukları da sökünce ne istersen taşırsın
Cx-3 mazda sanırım. Hiç bakmamıştım onlara..Bütçeyi bilmiyorum ama bir bayana en çok yakışan aracın CX-3 olduğunu düşünüyorum. Düşük tüketim 4 çeker güvenlik vs ve en önemlisi sorunsuzluk ilerde eşime almayı düşündüğüm araç
Yahu şu sitede çok affedersiniz şu arabayı beğenen bile var, ona bile o kadar gülmüyorlar.Bi arabadan beklentilerimi sıralasam herkes sırayla güler bana bütçem zaten yok kredi çekebilirsem almayı istiyorum :/
(Oh be sonunda biri kibar olma çabasına girmeden yazdı sağolasın)
Wv cady, peugeot partner gibi biçok araca hayran hayran bakıyorum hatta ilk onlardan alma hayaliyle başlamıştım ama ruhsatta ticari beni daraltır.. o yoldan geçtin para ver, bu köprüden geçemezsin vs. İstanbulda da 1. Köprü bana en uygun; anadolu yakasında nereye gitsem 1. Köprüyü kullanıyorum:/
Cx-3 mazda sanırım. Hiç bakmamıştım onlara..
sahibindende birazda o sayfayı gezeyim deyip bakmaya başladımda biraz fiyatlar bana fazla sanki
Şu arabayı beğenen kim ya bi ben bilmiyorum herhaldeYahu şu sitede çok affedersiniz şu arabayı beğenen bile var, ona bile o kadar gülmüyorlar.
Ekli dosyayı görüntüle 7734
Siz öyle bir başlık açın, yardımcı olmaya çalışırız illaki
Ticariler benim de aklıma geldi ama İstanbul'da ulaşımı çok fazla sekteye uğratabilir. Station Wagon arabalarla mpv'leri hala sizin için alınabilir olarak görüyorum. O yüzden detaylı beklentileri sormuştum, ona göre daha spesifik modeller ön plana çıkabilir. Hatta istekler fazla ilginç olursa nokta atışı model bile belirleyebilirsiniz.
Doktorum yav kulak yıkatmak hakkında ne düşünüyorsun zararlı mı faydalı mıBugün baya komik biri geldi.Kulağı ağrıyor diye soğanı kaynatıp suyunu ağrıyan kulağına dökmüş Gülmekten ve kokudan yanaşamadık
Aaa ben sizi samsunda diye hatırlıyorum nedense. İstanbulda ticari araba dediğiniz gibi 1.köprü vs sıkıntı belki ona alternatif avrasya tüneli olabilir ama yolu uzatıyor mu bilmiyorum. Binek olarak satılan doblo'lar var onlara da bakabilirsiniz. Ama ben de berker abiye katılıyorum mpv ya da station vagon modellerle daha rahat edersiniz gibi geliyor. Bi de bütçe ne kadar ona göre biz de ilan bakarızBi arabadan beklentilerimi sıralasam herkes sırayla güler bana bütçem zaten yok kredi çekebilirsem almayı istiyorum :/
(Oh be sonunda biri kibar olma çabasına girmeden yazdı sağolasın)
Wv cady, peugeot partner gibi biçok araca hayran hayran bakıyorum hatta ilk onlardan alma hayaliyle başlamıştım ama ruhsatta ticari beni daraltır.. o yoldan geçtin para ver, bu köprüden geçemezsin vs. İstanbulda da 1. Köprü bana en uygun; anadolu yakasında nereye gitsem 1. Köprüyü kullanıyorum:/
Cx-3 mazda sanırım. Hiç bakmamıştım onlara..
sahibindende birazda o sayfayı gezeyim deyip bakmaya başladımda biraz fiyatlar bana fazla sanki