Hakan söylesinHakan abi senmi söylersin ben mi söyleyeyim
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]Hakan söylesin
Olm bunlar daha çok sap gibi dolanır demedi demeinsan değil misiniz olm siz niye konuşmasınlar sizle
Abi kız özel siparış biz ise beyaz renk boşline filo spec öyle düşün .
Hakan abi senmi söylersin ben mi söyleyeyim
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Caps lock kapaHakan söylesin
Valla o dönemlerde ben de çekingendim ama bunların elindeki imkanlar falan bizde yoktu ki, kızı görecez diye okul açık olsun kar yağmasın bilmem ne diye dua ederdik şimdikiler whatsappta son görülme saatinden konum şeysinden takip ediyolar yine de konuşmaya korkuyolarOlm bunlar daha çok sap gibi dolanır demedi deme
Nasıl dolaşırlar bilmem abi ama bir sonraki depremin sebebini burda arayacağımOlm bunlar daha çok sap gibi dolanır demedi deme
Azcık taktik verin çocuklara eleştiri eleştiri nereye kadarOlm ben lisede arkadaşla iddaaya girdim hayatında sevgilisi olmamış ben bak nası geldiysem gittim okulun en güzel kızıyla konuştum sevmediğim kızla sevgili oldum 3 hafta sonra terkedildim ama olsundu
Caps lock kapa
Valla o dönemlerde ben de çekingendim ama bunların elindeki imkanlar falan bizde yoktu ki, kızı görecez diye okul açık olsun kar yağmasın bilmem ne diye dua ederdik şimdikiler whatsappta son görülme saatinden konum şeysinden takip ediyolar yine de konuşmaya korkuyolar
Hayırlısı ama bana bakana kadar zilyin tane erkek var reis yani beni özel kılan bişey yok ki baksın .Olm ben lisede arkadaşla iddaaya girdim hayatında sevgilisi olmamış ben bak nası geldiysem gittim okulun en güzel kızıyla konuştum sevmediğim kızla sevgili oldum 3 hafta sonra terkedildim ama olsundu
Caps lock kapa
Valla o dönemlerde ben de çekingendim ama bunların elindeki imkanlar falan bizde yoktu ki, kızı görecez diye okul açık olsun kar yağmasın bilmem ne diye dua ederdik şimdikiler whatsappta son görülme saatinden konum şeysinden takip ediyolar yine de konuşmaya korkuyolar
Nasıl dolaşırlar bilmem abi ama bir sonraki depremin sebebini burda arayacağım
Azcık taktik verin çocuklara eleştiri eleştiri nereye kadar
Rezervuar.Ya geçmişi anımsadım size birazdan üni yıllarımdan bi anı anlatcam rez alın
Ya geçmişi anımsadım size birazdan üni yıllarımdan bi anı anlatcam rez alın
Gayette yüksek abi valla sizinkinden daha yüksek.kelin merhemi olsa durumu söz konusu
Ama şu bi gerçek, bunların nesil kızlar fazla yırtık, gidip konuşsa terslenme ihtimali düşük
Gayette yüksek abi valla sizinkinden daha yüksek.
Ceyhun geçen gün attığı ayakkabıyı beğenmeye devam ederse zor bulur bi de o tip ayakkabi falan giyiyosa ı ıhoğlum sen ki hele elinde en iyi samsung altında en iyi vw çene desen var bilgi birikimi desen var her türlü etkilemen lazım
Ver gazı hataatattatatataoğlum sen ki hele elinde en iyi samsung altında en iyi vw çene desen var bilgi birikimi desen var her türlü etkilemen lazım
Babet çorabı giyip abdest sırası bekler gibi pantolonu çekerek gezmeyene kız yokCeyhun geçen gün attığı ayakkabıyı beğenmeye devam ederse zor bulur bi de o tip ayakkabi falan giyiyosa ı ıh
Tamam aksam anlatırım simdi disaridayim zaten ama hatırlatin unutmayayim
Ceyhun geçen gün attığı ayakkabıyı beğenmeye devam ederse zor bulur bi de o tip ayakkabi falan giyiyosa ı ıh
Ver gazı hataatattatatata
O tipler kendilerine yakışan kızları buluyo illa o şekildo dolasacaksin diye bi kaide yokBabet çorabı giyip abdest sırası bekler gibi pantolonu çekerek gezmeyene kız yok