Biz Dubaide salonumuzda gtr a karsı "long island" larımızı yudumlarken digerleri burda arabay hasret kalacaklar
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biz Dubaide salonumuzda gtr a karsı "long island" larımızı yudumlarken digerleri burda arabay hasret kalacaklar
Abi kazan gibiler mübarek.zor yerinde mi durdun yerinde zor mu durdun nası oldu elin dilin klavyen türkçen de karışmış anlaşılan
Görsen sende uyarsın .
Uyma şeytana
Sen uyma bosver başkası uysunGörsen sende uyarsın .
Onun yanı sıra bi de boyle düşün
Yav ben böyle bişey gormedim yani. Bizim elemanlarla oturuyoz önümuzden geçti biz direk oha dedik yav.Sen uyma bosver başkası uysun
O derece yani. E o zaman yazılsana arkasından bakma yani git konusYav ben böyle bişey gormedim yani. Bizim elemanlarla oturuyoz önümuzden geçti biz direk oha dedik yav.
@maximaorhan onun salonu zaten bi aksam yemege cagırmıstı sagolsun@maximaorhan orhan senin ev dimi bura yav kitaplar satranç şeysi falan
Huaguaguaguau bizlen konuşçaklardı zaten .O derece yani. E o zaman yazılsana arkasından bakma yani git konus
Huaguaguaguau bizlen konuşçaklardı zaten .
bana da andırdı@maximaorhan orhan senin ev dimi bura yav kitaplar satranç şeysi falan
Abi kız özel siparış biz ise beyaz renk boşline filo spec öyle düşün .insan değil misiniz olm siz niye konuşmasınlar sizle
Onun yanı sıra bi de boyle düşün
Şöyle düşün otobanda lineaların 210 la gittiğini akmasada damlıyo bi sellektör at benceAbi kız özel siparış biz ise beyaz renk boşline filo spec öyle düşün .
Biz marea ile E250 cdi ye sellektor atmistik adam yol verdi sağolsun [emoji23]Şöyle düşün otobanda lineların 210 la gittiğini akmasada damlıyo bi sellektör at bence
Accık da biz gülelimÖZEL HAYATA SAYGINIZ OLSUN BİRAZ SALONUMA KADAR GİRİP FOTO ÇEKMİŞLER YA
Hakan abi senmi söylersin ben mi söyleyeyimÖZEL HAYATA SAYGINIZ OLSUN BİRAZ SALONUMA KADAR GİRİP FOTO ÇEKMİŞLER YA