Yok yav o tarz giymem ama hoşuma gitmişti oCeyhun geçen gün attığı ayakkabıyı beğenmeye devam ederse zor bulur bi de o tip ayakkabi falan giyiyosa ı ıh
Yok yav o tarz giymem ama hoşuma gitmişti oCeyhun geçen gün attığı ayakkabıyı beğenmeye devam ederse zor bulur bi de o tip ayakkabi falan giyiyosa ı ıh
Yok işte abi saydığın şeylere bakmıyorlar . Hani agzımizda laf yapıyor ama anlamadim valla.oğlum sen ki hele elinde en iyi samsung altında en iyi vw çene desen var bilgi birikimi desen var her türlü etkilemen lazım
Yav kardesim konus sen ozguven patlaması yaşa dogru kelimeleri secersen konusurlar tabiHuaguaguaguau bizlen konuşçaklardı zaten .
Genelde kızlarla konuşuyom ama iş o raddeye gelince arkadas kalak diyolla .Yav kardesim konus sen ozguven patlaması yaşa dogru kelimeleri secersen konusurlar tabi
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Genelde kızlarla konuşuyom ama iş o raddeye gelince arkadas kalak diyolla .
Yav sende usulca yaklas en zayıf anında saldır avına bi kaplan gibi. Bak bazen duygu patlaması yasıyolar salak salak triplere giriyolar. Biraz cool takıl ipleme fazla kızları bide çip bi tarzın olsun konusmalarına abartmadan yansıt o zaman gor bak neler oluyoGenelde kızlarla konuşuyom ama iş o raddeye gelince arkadas kalak diyolla .
Bu işler cok uzun yav ben en iyisi sağ elime yüzüğü takayım.Yav sende usulca yaklas en zayıf anında saldır avına bi kaplan gibi. Bak bazen duygu patlaması yasıyolar salak salak triplere giriyolar. Biraz cool takıl ipleme fazla kızları bide çip bi tarzın olsun konusmalarına abartmadan yansıt o zaman gor bak neler oluyo
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu işler cok uzun yav ben en iyisi sağ elime yüzüğü takayım.
Valla kemiksiz anahtar teslim kızı bulun geçelim abi. Valla ülkede kız kıtlığı var.yok öyle bişi geç onu
kemiksiz anahtar teslim azhhahahah abartma olm sabret yav lise sona kadar benim de olmadı olanı da sevgiliden saymıyorum , ne varsa üniversitede olduValla kemiksiz anahtar teslim kızı bulun geçelim abi. Valla ülkede kız kıtlığı var.
Üniversiteye kadar kim öle kim kala.kemiksiz anahtar teslim azhhahahah abartma olm sabret yav lise sona kadar benim de olmadı olanı da sevgiliden saymıyorum , ne varsa üniversitede oldu
Onu farkettim, acaba 1000 sayfa olunca forumda teknik bir sorun falan mi cikiyor sunuculara fazla mi yukleniyor, yani sayfa sayisinin sorunu neydi orayi anlayamadimAleyküm selam. 1000 sayfaya ulaştığı için kapandı.
Ya ben fiyatlara hiç bakmadığımdan baya uzağım yuh beFiyatı ediyor valla hatta şu anda bizim arabanın dengi 0km Tiguan 150 ile 155 arası bişeye geliyor. Şehir içinde mantıklı yakıyor aslında. 1200km ortalaması 7.8 di yanlış hatırlamıyorsam.
Yok ya makara olsun diyrOnu farkettim, acaba 1000 sayfa olunca forumda teknik bir sorun falan mi cikiyor sunuculara fazla mi yukleniyor, yani sayfa sayisinin sorunu neydi orayi anlayamadim
Ah be kardeşimGenelde kızlarla konuşuyom ama iş o raddeye gelince arkadas kalak diyolla .
Aga benim balkon kız yurdundan daha iyi deniz görüyo beklerim yerim var
Abi kız özel siparış biz ise beyaz renk boşline filo spec öyle düşün .
Harbiden ne hayatlar var be ben otobüse 2.25 verince 5 kuruş istemiyor diye seviniyorum.Ceyhun olum youtber adamsın kanalın var sana onedioda gül gibi içerikte yapacam otoparkın vag profesörüsün daha ne ister bu kızlar allahtan cezalarınımı passaratiyi çek okula ver yanı ortalık duman altı bak sağ kapıda nasıl kuyruk var [emoji1][emoji1][emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
he klasik mevzu sendeki, önceden niyeti belli etsen sapık derler. Kız milleti zor @maximaorhan sendeyiz