Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi buraya günaydın yazıp uyudum desem? :D
:D
upload_2017-6-10_11-15-7.png

O zaman günaydın diyeyim :)

Ekli dosyayı görüntüle 7748 Ekli dosyayı görüntüle 7747 Ekli dosyayı görüntüle 7746 Sağolun, normal seyir halindeydik, yan yol sanıp beton bariyerin üzerine gitti babam. Hiçbir müdahele yapamadan girdik bariyere.
Şükür bizde hiçbir sorun yok.
Bugün usta arabayı görecek ama iyi niyetliliğin alemi yok araba toplanacak gibi değil.
Uuufff.. Büyük geçmiş olsun kardeş. Resimlerden çıkaramadım, araba neydi?
Bir de çok şükür cana zeval gelmediğine göre malı sorabiliriz, kasko var mıydı?

@berkertekin

Abi Kocalide bir tane Saab buldum. Adamla konusucam eger anlasabilirsem gelip arabayi götürücem. Eger mümkünse sende gel de bide sen bak su Trollhättanli ya :D

Canınız sağolsun be kardeş. Pejo kağıt gibi araba diyenlere inat yerli NCAP olmuş valla. Tekrar büyük geçmiş olsun. Şükür sapasağlam tutmuş yolcusunu.
Araçların güvenliğini tartışmak gereksiz bence, hepsi belli bir standardı taşımak zorunda. Arabanın halini ve hızımızı düşününce bindiğimiz gibi inmemiz beni de çok şaşırttı.

@berkertekin

Abi Kocalide bir tane Saab buldum. Adamla konusucam eger anlasabilirsem gelip arabayi götürücem. Eger mümkünse sende gel de bide sen bak su Trollhättanli ya :D
Gün uygun olursa, ben uygun olabilirsem, merkezi bir yerdeyse gelirim bakarız. Bu neyin yokuşu diyorsan onu da açıklayayım: Şu ara benim araba yatıyor debriyajdan. Onu önümüzdeki hafta da yaptıramayacağım. O yüzden her yere tmm geliyorum deyince atlayıp gelemem.

Gün uygun olursa, ben uygun olabilirsem, merkezi bir yerdeyse gelirim bakarız. Bu neyin yokuşu diyorsan onu da açıklayayım: Şu ara benim araba yatıyor debriyajdan. Onu önümüzdeki hafta da yaptıramayacağım. O yüzden her yere tmm geliyorum deyince atlayıp gelemem.
Tamamdir abi zaten benim gelmem 3 hatfayi da alir ama sana söylerim gelecegim zaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...