Abi buraya günaydın yazıp uyudum desem?İyi geceler
Abi buraya günaydın yazıp uyudum desem?İyi geceler
evetGmg garage'da mı?
Kardeşim çok geçmiş olsun var mı bir sıkıntı? Nasıl oldu yaGünaydın ahali
Okul bitti, hastane bitti dedim,aha akşamları forumdayım. Sen gel 120 ile beton bariyere gir...
Şükür bizde sorun yok ama hasar çoook ağır.
Çok geçmiş olsun. Umarım bir seyiniz yoktur. Dikkat edin. Nasil gelişti olay?Günaydın ahali
Okul bitti, hastane bitti dedim,aha akşamları forumdayım. Sen gel 120 ile beton bariyere gir...
Abi buraya günaydın yazıp uyudum desem?
Geçmiş olsun panpa size bir şey olmasın diğer hasarlar halledilir bir şekilde.Günaydın ahali
Geçmiş olsun. Siz başkası girerken izlediniz o zaman?Günaydın ahali
Uuufff.. Büyük geçmiş olsun kardeş. Resimlerden çıkaramadım, araba neydi?Ekli dosyayı görüntüle 7748 Ekli dosyayı görüntüle 7747 Ekli dosyayı görüntüle 7746 Sağolun, normal seyir halindeydik, yan yol sanıp beton bariyerin üzerine gitti babam. Hiçbir müdahele yapamadan girdik bariyere.
Şükür bizde hiçbir sorun yok.
Bugün usta arabayı görecek ama iyi niyetliliğin alemi yok araba toplanacak gibi değil.
Sağol abi, 307'idi.Uuufff.. Büyük geçmiş olsun kardeş. Resimlerden çıkaramadım, araba neydi?
Bir de çok şükür cana zeval gelmediğine göre malı sorabiliriz, kasko var mıydı?
Canınız sağolsun be kardeş. Pejo kağıt gibi araba diyenlere inat yerli NCAP olmuş valla. Tekrar büyük geçmiş olsun. Şükür sapasağlam tutmuş yolcusunu.Sağol abi, 307'idi.
Kasko maalesef yok
Renault'ya göre daha iyi tabiiCanınız sağolsun be kardeş. Pejo kağıt gibi araba diyenlere inat yerli NCAP olmuş valla. Tekrar büyük geçmiş olsun. Şükür sapasağlam tutmuş yolcusunu.
Araçların güvenliğini tartışmak gereksiz bence, hepsi belli bir standardı taşımak zorunda. Arabanın halini ve hızımızı düşününce bindiğimiz gibi inmemiz beni de çok şaşırttı.Canınız sağolsun be kardeş. Pejo kağıt gibi araba diyenlere inat yerli NCAP olmuş valla. Tekrar büyük geçmiş olsun. Şükür sapasağlam tutmuş yolcusunu.
Gün uygun olursa, ben uygun olabilirsem, merkezi bir yerdeyse gelirim bakarız. Bu neyin yokuşu diyorsan onu da açıklayayım: Şu ara benim araba yatıyor debriyajdan. Onu önümüzdeki hafta da yaptıramayacağım. O yüzden her yere tmm geliyorum deyince atlayıp gelemem.@berkertekin
Abi Kocalide bir tane Saab buldum. Adamla konusucam eger anlasabilirsem gelip arabayi götürücem. Eger mümkünse sende gel de bide sen bak su Trollhättanli ya
Birde kazali olmasina ragmen böyle ise gercekten cok iyi.Araçların güvenliğini tartışmak gereksiz bence, hepsi belli bir standardı taşımak zorunda. Arabanın halini ve hızımızı düşününce bindiğimiz gibi inmemiz beni de çok şaşırttı.
Tamamdir abi zaten benim gelmem 3 hatfayi da alir ama sana söylerim gelecegim zaman.Gün uygun olursa, ben uygun olabilirsem, merkezi bir yerdeyse gelirim bakarız. Bu neyin yokuşu diyorsan onu da açıklayayım: Şu ara benim araba yatıyor debriyajdan. Onu önümüzdeki hafta da yaptıramayacağım. O yüzden her yere tmm geliyorum deyince atlayıp gelemem.
Canınız sağolsun be kardeş. Pejo kağıt gibi araba diyenlere inat yerli NCAP olmuş valla. Tekrar büyük geçmiş olsun. Şükür sapasağlam tutmuş yolcusunu.