Önceki kazası tavandan dı, ama öndende hasarı vardı.Birde kazali olmasina ragmen böyle ise gercekten cok iyi.
Önceki kazası tavandan dı, ama öndende hasarı vardı.Birde kazali olmasina ragmen böyle ise gercekten cok iyi.
Tekrar söyliyim bu arabayi yaptirmaya degmez. Önceden de kazasi varsa hele zaten uzak dursun binme bile. Gidin gitlak bir 307 ya da temiziden 308 cekin.Önceki kazası tavandan dı, ama öndende hasarı vardı.
Sağolun.Geçmiş olsun.
Bizim millet saca tık tık vurup sesini dinleyerek arabanın güvenliğini ölçtüğünü zannediyor. Normaldir kağıt gibi demeleri.
Arabanın akıbeti bir belli olsun yeni araca bakarız. Yüksek ihtimal bırakılır bi şekilde ki en mantıklısı bu olurdu.Tekrar söyliyim bu arabayi yaptirmaya degmez. Önceden de kazasi varsa hele zaten uzak dursun binme bile. Gidin gitlak bir 307 ya da temiziden 308 cekin.
Buyuk gecmis olsunArabanın akıbeti bir belli olsun yeni araca bakarız. Yüksek ihtimal bırakılır bi şekilde ki en mantıklısı bu olurdu.
Günaydın ahali
Okul bitti, hastane bitti dedim,aha akşamları forumdayım. Sen gel 120 ile beton bariyere gir...
Şükür bizde sorun yok ama hasar çoook ağır.
Ya millet ağzına kadar güvenlik için donanım alıyor kemer takmıyor.
@alfhonso müdür foruma fırtına gibi bir giriş yaptı. Her yer bildirim...
bağ bağ bağ bağ oturuşu duruşu değişti iki dakkada
bağ bağ bağ bağ oturuşu duruşu değişti iki dakkada
Burdayım abi de fazla giremedim bi göz attım çıktım hepkaçak yine nerelerdesin