Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 aydır fırsat bulup da arabayı kendim yıkamamıştım.Dün sınavlar bitince bi el atayım dedim bugün için.Belim çıktı ellerim koptu.2.80 uzandım twitter,forum takılıyorum.

Go home Citroen, you are drunk :D

Ekli dosyalar

• 2017-06-10 12.35.jpg
    2017-06-10 12.35.jpg
    322.2 KB · Görüntüleme: 157
Selamın Aleyküm cümleten, uzun zamandır bu başlığa gelmiyordum, nasılsınız?
Ekli dosyayı görüntüle 7748 Ekli dosyayı görüntüle 7747 Ekli dosyayı görüntüle 7746 Sağolun, normal seyir halindeydik, yan yol sanıp beton bariyerin üzerine gitti babam. Hiçbir müdahele yapamadan girdik bariyere.
Şükür bizde hiçbir sorun yok.
Bugün usta arabayı görecek ama iyi niyetliliğin alemi yok araba toplanacak gibi değil.
Çok çok geçmiş olsun, Allaha şükür sizde bir şey yok, araba yerine gelir hatta daha iyisi gelir, cana gelmesin yeter ki.

Selamın Aleyküm cümleten, uzun zamandır bu başlığa gelmiyordum, nasılsınız?

Çok çok geçmiş olsun, Allaha şükür sizde bir şey yok, araba yerine gelir hatta daha iyisi gelir, cana gelmesin yeter ki.
Aleyküm selam iyiyiz ya :D ne olsun :D @123456mtn çok geçmiş olsun mal önemli değil yerine konur ama canınız yerinde olsun mühim olan can sağlığı :D

Ekli dosyayı görüntüle 7748 Ekli dosyayı görüntüle 7747 Ekli dosyayı görüntüle 7746 Sağolun, normal seyir halindeydik, yan yol sanıp beton bariyerin üzerine gitti babam. Hiçbir müdahele yapamadan girdik bariyere.
Şükür bizde hiçbir sorun yok.
Bugün usta arabayı görecek ama iyi niyetliliğin alemi yok araba toplanacak gibi değil.
Çok geçmiş olsun. Tavandan hasarlı araca bu da eklendiyse elden çıkarmak en mantıklısı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...