Günaydın beyler
3.10 geçe kalktım gün bana yeni aydı
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Günaydın beyler
Sen misin niyetli uykun mu gardasim bu nedir!!!
Çok büyük geçmiş olsunEkli dosyayı görüntüle 7748 Ekli dosyayı görüntüle 7747 Ekli dosyayı görüntüle 7746 Sağolun, normal seyir halindeydik, yan yol sanıp beton bariyerin üzerine gitti babam. Hiçbir müdahele yapamadan girdik bariyere.
Şükür bizde hiçbir sorun yok.
Bugün usta arabayı görecek ama iyi niyetliliğin alemi yok araba toplanacak gibi değil.
Milli takımın uçağı mı bu?
Çok çok geçmiş olsun, Allaha şükür sizde bir şey yok, araba yerine gelir hatta daha iyisi gelir, cana gelmesin yeter ki.Ekli dosyayı görüntüle 7748 Ekli dosyayı görüntüle 7747 Ekli dosyayı görüntüle 7746 Sağolun, normal seyir halindeydik, yan yol sanıp beton bariyerin üzerine gitti babam. Hiçbir müdahele yapamadan girdik bariyere.
Bugün usta arabayı görecek ama iyi niyetliliğin alemi yok araba toplanacak gibi değil.
Aleyküm selam iyiyiz ya ne olsun @123456mtn çok geçmiş olsun mal önemli değil yerine konur ama canınız yerinde olsun mühim olan can sağlığıSelamın Aleyküm cümleten, uzun zamandır bu başlığa gelmiyordum, nasılsınız?
Çok çok geçmiş olsun, Allaha şükür sizde bir şey yok, araba yerine gelir hatta daha iyisi gelir, cana gelmesin yeter ki.
Çok geçmiş olsun. Tavandan hasarlı araca bu da eklendiyse elden çıkarmak en mantıklısı.Ekli dosyayı görüntüle 7748 Ekli dosyayı görüntüle 7747 Ekli dosyayı görüntüle 7746 Sağolun, normal seyir halindeydik, yan yol sanıp beton bariyerin üzerine gitti babam. Hiçbir müdahele yapamadan girdik bariyere.
Geçmiş olsun cana bişey olmasınGünaydın ahali
Okul bitti, hastane bitti dedim,aha akşamları forumdayım. Sen gel 120 ile beton bariyere gir...
Şükür bizde sorun yok ama hasar çoook ağır.
Gerçekhttps://www.instagram.com/p/BVKoTp8H9-g/
Gerçekmidir sizce?
Oha Ay şuan sapsarı çok tatlı bir görüntüsü var