Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İş görüşmesinden geldim, bir uyuyayım dedim de 1 saate vay anam vay neler dönmüş Serhat ya :) Umarım can kaybı yoktur. Allah bir daha Gölcük, Düzce, Van'daki gibi acılar yaşatmasın..

+0.10cd:D
20170612_141442-1-1-1.jpg

Araba kullanırken depreme yakalanan oldu mu ya ne olur acaba
99 Gölcük depremine yolda yakalanan bi abimiz anlatmıştı. Araba bakımsızmış gibi yolda gezmeye başlamış. O arada hemen önlerinden çatı parçası uçunca uyanmışlar duruma. Bakmışlar sağda solda binalar yıkılıyor, durmuşlar.
Toprakta ayakta dururken de evlerdeki kadar çok hissedilmiyor. Sadece deprem sırasında toprağın üzerinde yerde yatılıyorsa sesiyle birlikte biraz fazla hissediliyor o kadar.

O değil de, arkadaş 2017 0 km Mazda 3 Power Sense beyaz derili opsiyonlu dizel modelini toplamda 85.000 liraya almış. Elim ayağım titredi heyecandan.
@pulusoglu senin arabanın makyajsız düz vitesli daha az donanımlısından vardı, 35'e saymışlar. Üstüne 50k vermiş.
Tabii arabayı bu fiyata engelli indirimi sayesinde almış.

O değil de, arkadaş 2017 0 km Mazda 3 Power Sense beyaz derili opsiyonlu dizel modelini toplamda 85.000 liraya almış. Elim ayağım titredi heyecandan.
@pulusoglu senin arabanın makyajsız düz vitesli daha az donanımlısından vardı, 35'e saymışlar. Üstüne 50k vermiş.
Cx3 çok hoşuma gidiyo benim para olsa direk ham yapardım o arabayı abi :D

Abi bedavaya almış resmen ÖTV'siz mi ?

Deselerki gel su an 85 e veririz mazdayi yemin ediyorum alirim

Evet.
Devlet çok değil birazcık insaflı olsa arabalar da pahalı değil, akaryakıt da... :(
Aslında arabalar aşırı ucuz geliyor geçen arkadaşın golf 1.4 tsi manuel highline fiyatına baktık.Türkiye Net fiyatı tam 14k euro aynı araba almanya da 24k euro ya satılıyor :) ve acaba arabanın maliyeti ne kadar diye düşünüyor insan çünkü 14k euro dan doğuşta kazanıyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...