Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam teri olmasi gerekmezmi yahu. Aslinda her bir dogal afet haberi yapmamiz gerekenleri hatirlatir ufak bir canta hazir olmali hep alip cikilacak her bir durumda da yapan kac kisi var
Valla sakatlık çıkarsa çatı teras en temiz yer. Merdivenler kopuyor, bina yıkılıyor. En yukarıda bulunan kişilerin kayıp düşüp sağa sola çarpmazlarsa burnu kanamıyor.

Tam teri olmasi gerekmezmi yahu. Aslinda her bir dogal afet haberi yapmamiz gerekenleri hatirlatir ufak bir canta hazir olmali hep alip cikilacak her bir durumda da yapan kac kisi var
deprem anında binaların en sakat yerleri merdivenler asansörler vs. dolayısıyla üst katlarda yaşayanlar aşağı inmemeli. kaçmaya fırsat bulamadan bina yıkılırsa kurtarılma imkanı bi okadar zor olur. fakat yıkılan binada nekadar yukarlarda olunursa kurtarılma imkanı bi okadar kısa sürede olur. dolayısıyla ben depremler durmadan binadan dışarı çıkmıyorum.
çantayı taaa 99 yılında hazırladımda gıdaları tazelemem lazım muhtemelen tarihleri dolmuştur :/

deprem anında binaların en sakat yerleri merdivenler asansörler vs. dolayısıyla üst katlarda yaşayanlar aşağı inmemeli. kaçmaya fırsat bulamadan bina yıkılırsa kurtarılma imkanı bi okadar zor olur. fakat yıkılan binada nekadar yukarlarda olunursa kurtarılma imkanı bi okadar kısa sürede olur. dolayısıyla ben depremler durmadan binadan dışarı çıkmıyorum.
çantayı taaa 99 yılında hazırladımda gıdaları tazelemem lazım muhtemelen tarihleri dolmuştur :/
Yeni yeni bilgiler ben hep tam tersi gecerli diye dusunmusumdur vallahi ne guzel forumuz

Abi o imkansiz be gta oyunumu bu :D
Değil de, tam olarak şöyle:
99'da az uğraşmadım enkazlarda. Yıkılacak binalar genelde helva gibi olduğu yere çöküyor. O zaman yukarıda kalanlar yüzünü gözünü temizleyip çıkıyor dışarı. Sadece sağlam yapılmış ama zemini kötü olan binalar, temeliyle topraktan sökülerek yana yatıp devrilebiliyor.

Değil de, tam olarak şöyle:

99'da az uğraşmadım enkazlarda. Yıkılacak binalar genelde helva gibi olduğu yere çöküyor. O zaman yukarıda kalanlar yüzünü gözünü temizleyip çıkıyor dışarı. Sadece sağlam yapılmış ama zemini kötü olan binalar, temeliyle topraktan sökülerek yana yatıp devrilebiliyor.
Valla aydinlandim gene hic yoktan cahil kalmisim bu konuda

@anl_akl :D
upload_2017-6-12_16-23-12.png

Sarhoşken,deniz tutarken,başım ağrırken vs beynim kapatıyor kendini sızıyorum.Nefis özellik..
Dediğin şeyin ismi scopolamin mi abi?
Imrendim yanliz her baba yigidin harci degil o
Ilac icinde isim veremiyorum. Soyleki freefall larin icinde kacistan sonraki senaryo icin diger yemek su vb seyleri tedarik eden firmanin kendi markasina ait haplari olur.
Geri kalan gemi uzerinde revirde olan ilaclardanda stok sayisindan 3. Kaptan ama gelen ilaclardan sirket sorumludur. Malum her ulke belirli ilac vb seyler konusunda farkli yukumluluk saglar bu yuzden sana a veya b markasi diyemem ama bana denilen genel olarak uyku ilaclariyla ayni olduklariydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...