Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marmara Ege sallanmış
HAARP'ı kullanmayı bi türlü tam öğrenemedim. Kullanım kılavuzunu da yapmamışlar, çözene kadar İzmir'i haritadan sileceğim :D

Yoğartık. Ayvalık Midilli tarafları filan mı nedir?
İzmir de 6.3 diyor BBC. Sanırım denizde falan oldu İstanbul hissettiyse.Reis o haarp ı elinden sakince bırak.Başımızı sokcak ev bulamıcaz.

midilli adası açıklarındaymış. kandilli 6.3 diyo afad 6.2 diyo ben istanbulda hissettim. az buçuk tırstım artçı mı bu diye açıkçası :/
Midilli - Karaburun açıklarıymış.
HAARP'ı kullanmayı bi türlü tam öğrenemedim. Kullanım kılavuzunu da yapmamışlar, çözene kadar İzmir'i haritadan sileceğim :D

Yoğartık. Ayvalık Midilli tarafları filan mı nedir?
Deprem dedeniz yanılmamış :D
Marmara Ege sallanmış

İzmir de 6.3 diyor BBC. Sanırım denizde falan oldu İstanbul hissettiyse.Reis o haarp ı elinden sakince bırak.Başımızı sokcak ev bulamıcaz.
Geçen geldiğimde "ya okulu bir ziyaret edeyim fırsat olursa" demiştim. Haritadan silinecek.

upload_2017-6-12_15-52-40.png

Hisseden herkese geçmiş olsun.

Kabul edelim hepimiz türküz . @DouglasAdams @berkertekin @Gulay deprem oluyor biz foruma giriyoruz sallandik diye. Kucukken ne ogrettiler artci olabilir tekrarlanabilir onleminizi alin simdi beni arayan arayana iyimisiniz diye. Once kendimizi kollayalim sonra forumdakileri tek tek cikartalim
Kaptan Türk'üm tamam da burası sallanmadı. Sallansa beni bulamazsınız :) 1999'da iki deprem yedim, sallanmaya başladığımı hissettiğim an burnout ile 0-100 yaparım.

Kabul edelim hepimiz türküz . @DouglasAdams @berkertekin @Gulay deprem oluyor biz foruma giriyoruz sallandik diye. Kucukken ne ogrettiler artci olabilir tekrarlanabilir onleminizi alin simdi beni arayan arayana iyimisiniz diye. Once kendimizi kollayalim sonra forumdakileri tek tek cikartalim
Akşam acilde nöbetim var.Evde ders çalışıyorum.Herşey benim mağdur balkondan panikle atlayan vatandaşım için:D Şaka maka gece panayır olur acil:D

valla ben önce kedimi yokladım.. malum hayvanlar önce hisseder derler bizim manyak hissetmedi heralde ya da umursamadı :D artçılar bitmeden evden dışarı kimse çıkaramaz beni valla zaten en üst kattayım :D çatıya çıkarım en kötü
4.9 artçıda oldu diyo tv :/ küçük küçük olsun zarar vermeden.. bikerede büyük olmasın ya :/

valla ben önce kedimi yokladım.. malum hayvanlar önce hisseder derler bizim manyak hissetmedi heralde ya da umursamadı :D artçılar bitmeden evden dışarı kimse çıkaramaz beni valla zaten en üst kattayım :D çatıya çıkarım en kötü
4.9 artçıda oldu diyo tv :/ küçük küçük olsun zarar vermeden.. bikerede büyük olmasın ya :/
Tam tersi olmasi gerekmezmi yahu. Aslinda her bir dogal afet haberi yapmamiz gerekenleri hatirlatir ufak bir canta hazir olmali hep alip cikilacak her bir durumda da yapan kac kisi var

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...